Witte Merkloos / Sans marque Steam Mop + Multi Stoomwasmachine 2 in 1 - Stoomreiniger - Multifunctionele Mop - Stoomreiniger- Geleverd met 3 Microvezeldoeken - 1300W

99,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Merkloos / Sans marque Steam Mop + Multi Stoomwasmachine 2 in 1 - Stoomreiniger - Multifunctionele Mop - Stoomreiniger- Geleverd met 3 Microvezeldoeken - 1300W

STOOMMOP + MULTI STOOMWASMACHINE 2in1

  • 2in1 STOOMMOP + MULTI STOOMWASMACHINE - schoonhouden op hoog niveau is tegenwoordig een must! Ons multifunctionele apparaat MALATEC 2in1 voorziet u ervan. De mop is perfect voor het reinigen van grotere oppervlakken zoals vloeren, en de multi-washer reinigt allerlei moeilijk bereikbare plekken zoals voegen, ramen, radiatoren, etc.
  • SNELHEID EN HYGIËNE - de MALATEC stoommop is de perfecte oplossing voor iedereen die de vraag stelt: "is mijn vloer schoon en vrij van gevaarlijke bacteriën en virussen?" Met de MALATEC stoommop is het antwoord simpel. Vanaf nu kunt u elk type vloer eenvoudig en snel reinigen: linoleum, tegels, panelen, houten of stenen vloeren en zelfs tapijten. Zet de dweil gewoon aan en hij is in slechts 15 seconden klaar voor gebruik. U kunt nu beginnen met schoonmaken, zodat de vloeren hygiënisch schoon blijven. De mop doodt 99,9% van de ziektekiemen.
  • ERGONOMISCH EN HANDLING - handig en ergonomisch met een compact formaat zijn de beste eigenschappen van onze MALATEC stoommop. Het beweegbare gewricht en de driehoekige vorm van de voet zorgen ervoor dat je zelfs moeilijk bereikbare plekken kunt bereiken, zoals oppervlakken onder meubels of hoeken.
  • WATER- EN WASMIDDELTANKS - de mop heeft 2 tanks: voor water en apart voor wasmiddel. Vul de container gewoon met water en begin met schoonmaken. Hoewel de dweil geen reinigingsmiddelen nodig heeft om een ​​perfecte reinheid en hygiëne van de te reinigen vloeren te garanderen, kunt u de vloeistof gewoon gebruiken door deze in een speciale bak in de voettekst te gieten . Het gebruik van 2 containers zorgt ervoor dat je de watertank niet vervuilt met afwasmiddel.
De 2 in 1 dweil is een apparaat waarmee op een eenvoudige maar effectieve manier ziekteverwekkende micro-organismen hygiënisch uit een huis of appartement kunnen worden verwijderd.

SPECIFICATIE - Kleur: Wit
Capaciteit watertank: 300 ml
Roterende stoomkop in de dweil: Ja
Snoerhouder: Ja
Stroomschakelaar: Ja
Standby-achtergrondverlichting: Ja
Stoomregeling: Ja, In de Knop
Wasmiddeldosering aan / uit Schakelaar: Ja
Snoerlengte: 470cm
Afmetingen (Lengte / Breedte / Hoogte): 30/30 / 117cm
Gewicht Dweil: 2,4 kg
Gewicht Inclusief Verpakking: 4 kg.

Verpakkingsinhoud: Mop
Glass
Rakel Klein borsteltje
Medium borstel
Accessoire adapter
Corner mondstuk
Vouw het reinigen van gehechtheid
Wiper
Gauge
microvezel deksel x3
Textile cleaner