Kärcher SC 1 Premium Draagbare stoomreiniger 0.2l 1200W Zwart, Wit

69,10
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Kärcher SC 1 Premium Draagbare stoomreiniger 0.2l 1200W Zwart, Wit

Kärcher SC1 Premium – Stoomreiniger – Wit

Kranen, tegels, baden, ramen, spiegels, kookplaten of afzuigkappen: met de compacte SC 1 Premium handstomer reinigt u praktisch alle harde oppervlakken in en rond huis zonder chemicaliën. Met de verlengslang die is inbegrepen in het Premium pakket, wordt het nog eenvoudiger om moeilijk bereikbare plaatsen zoals hoeken en kieren te reinigen. De handstomer verwijdert hardnekkig vuil, kalkaanslag en vetafzettingen.

Grondige reiniging met een Kärcher stoomreiniger verwijdert 99,99% van alle huishoudelijke bacteriën van harde oppervlakken in en rondom het huis. De handstomer is ideaal voor snel, spontaan reinigen en kan ruimtebesparend worden opgeborgen. Het uitgebreide assortiment accessoires en de krachtige stoom staan garant voor perfecte hygiëne.

De Kärcher SC1 Premium is uitgevoerd met kinderbeveiliging, een veiligheidsventiel, geïntegreerde vultrechter. Bij het product wordt een handsproeier, puntstraal, krachtsproeier, ronde borstel (klein), maatbeker, verlengstang en microvezel overtrek voor de handsproeier meegeleverd.

Kenmerken en voordelen

Krachtige stoomdruk van 3,0 bar: verwijdert gemakkelijk alle soorten vuil, zelfs op lastig bereikbare plekken.
Klein, handzaam en eenvoudig op te bergen: het apparaat kan zo worden opgeborgen dat het altijd bij de hand is & alle toebehoren kunnen worden opgeborgen in de handige toebehorentas.
Kinderbeveiliging op de machine: een vergrendelsysteem voorkomt ongewenst gebruik door kinderen.
Multifunctionele premium toebehoren: verschillende oppervlakken efficiënt reinigen met vloermond, handsproeier, ronde borstel, enzovoort.
Katoenen overtrek voor de handsproeier: voor schitterende reinigingsresultaten.