Kärcher SC 2 EasyFix Premium Draagbare stoomreiniger 1l 1500W Zwart, Wit

181,90 151,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:30 besteld, morgen in huis!
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Kärcher SC 2 EasyFix Premium Draagbare stoomreiniger 1l 1500W Zwart, Wit

Kärcher SC 2 EasyFix Premium - Stoomreiniger - Wit

De perfecte kennismaking met stoomreiniging. De stoomreiniger SC 2 EasyFix Premium van Kärcher is eenvoudig en intuïtief te bedienen. Het vloermondstuk EasyFix met flexibel scharnier is ontworpen voor ergonomisch werken en maakt met de lamellentechnologie glanzend schoon. Met het handige klittenbandsysteem zet u de bodemdoeken van microvezel snel en eenvoudig vast op de vloermond en haalt u ze er zonder contact met het vuil weer vanaf. De stoomintensiteit kan in 2 niveaus optimaal worden afgestemd op het te reinigen oppervlak en de mate van vervuiling.

Andere voordelen van de SC 2 EasyFix Premium zijn de uitgebreide set accessoires voor nog gerichter vuil verwijderen, de opbergruimte voor accessoires op het apparaat en de parkeerstand voor het vloermondstuk. Met de Kärcher stoomreiniger SC 2 EasyFix Premium kunt u vrijwel alles schoonmaken zonder chemische producten. Bij grondige reiniging met de Kärcher stoomreiniger wordt 99,99% van alle huishoudelijke bacteriën van harde oppervlakken in huis verwijderd. Tegels, kookplaten, afzuigkap en zelfs de kleinste kieren worden grondig schoon. En ook hardnekkig vuil is in een handomdraai weg.

Kenmerken en voordelen

Stoomregeling op de handgreep: het stoomvolume kan individueel worden aangepast aan het oppervlak en de vervuiling.
Klein, handzaam en eenvoudig op te bergen: het apparaat kan zo worden opgeborgen dat het altijd bij de hand is.
Kinderbeveiliging op de machine: een vergrendelsysteem voorkomt ongewenst gebruik door kinderen.
Multifunctionele toebehoren: verschillende oppervlakken efficiënt reinigen met vloermond, handsproeier, ronde borstel, enzovoort.
Vloerreinigingsdoek en overtrek van hoogwaardige microvezel voor de handsproeier: voor grondig schone resultaten en een betere verwijdering en opname van het vuil.
EasyFix vloerreinigingsset met flexibel scharnier op de vloermond en comfortabele klittenbandbevestiging van de reinigingsdoek: Optimale reinigingsresultaten op alle typen harde vloeren rondom het huis dankzij efficiënte lamellentechnologie en je kan de deoeken vervangen zonder in contact te komen met vuil en vloerreiningsdoeken door het eenvoudige klittenband.

Standaard meegeleverd:
- SC 2 Easyfix Premium
- Handsproeier
- Puntstraal
- Krachtsproeier
- Ronde borstel (klein)
- Ronde borstel (groot)
- Microvezel doek voor handsproeier (1 stuk)