Gele Kärcher Window Vac WV 6 Premium White - Ruitenreiniger

109,95 101,50
4 Prijzen, De beste prijs bij vtwonen.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Wit Geel wit,zwart,geel

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 90 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Gele Kärcher Window Vac WV 6 Premium White - Ruitenreiniger

Schone en streeploze ramen in een handomdraai met behulp van de nieuwe Kärcher Window Vac WV 6 Premium ruitenreiniger! Kärcher is al meer dan 10 jaar de specialist op het gebied van ruitenreiniging en komt weer met een verbeterd model!
Premium Home Line Deze Kärcher WV 6 Premium ruitenreiniger is onderdeel van de Kärcher Home Line. Deze ruitenreiniger heeft een luxueuze witte kleur en wordt geleverd met een extra accessoires zoals een kleine zuigmond, outdoor microvezeldoek en een vuilschraper.
Verbeterde zuigstrip en accuduur De WV 6 heeft een nieuwe innovatieve zuigstrip waarmee je hele oppervlakten in een beweging kunt droogtrekken. Daarnaast is ook de accuduur sterk verbeterd, nu kun je maar liefst 100 minuten (in plaats van 25) werken op één acculading. Hoeveel minuten je nog kunt reinigen kun je precies aflezen op het display van de handgreep.
Toepassing Gebruik de Window Vac WV 6 Premium niet alleen voor het reinigen van je ramen, maar bijvoorbeeld ook voor (badkamer)tegels, spiegels, autoramen, keukenapparatuur, of andere gladde oppervlakten.
Hoe werkt het? De werking van de Karcher Window Vac WV 6 Plus is erg eenvoudig en is drie keer sneller dan traditionele methodes.
1. Sproei de oppervlakte die je wilt reinigen in met het schoonmaakmiddel
2. Reinig de oppervlakte met de raamwisser
3. Zuig het vuil op met de ruitenreiniger
Kenmerken Kärcher Window Vac WV 6 Premium White ✅ Luxe Kärcher 'Home Line' uitvoering ✅ De ruitenreiniger is erg licht, dus je krijgt geen vermoeide armen ✅ Ramen wassen gaat 3x sneller dan op de traditionele manier ✅ 100 minuten accuduur ✅ Verbetere zuigstrip, eenvoudig droogtrekken ✅ Accuduur af te lezen op display ✅ Naast ramen ook te gebruiken op andere gladde oppervlaktes ✅ Extra zuigmond voor kleine ramen ℹ Opladen van de ruitenreiniger duurt ongeveer 170 minuten
Toepasbaar op: • Ramen • Spiegels • Tegels • Glazen tafels • Douchecabine • Gladde oppervlaktes
Garantie Er zit twee jaar garantie op alle Kärcher ruitenreinigers

Materiaal:
Kunststof
Voorraad:
Vestigings adres: Reactorweg 53
Telefoonnummer: 085-8886855
KVK nummer: 30193631