Fortador Lamborghini Fortador Volt Electra Stoomreiniger

7 573,65
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Fortador Lamborghini Fortador Volt Electra Stoomreiniger

OMSCHRIJVING
100% ECO ELEKTRISCH
TWEE STATIONS, WASSEN, HEET WASMIDDEL, INGEBOUWDE DROOG / NAT STOFZUIGER, TOUCH DISPLAY


Fortador VOLT ELECTRA model 2020 stoomwasmachine is het enige elektrische apparaat ter wereld dat een maximale druk van maximaal 12 BAR of 175 PSI bereikt, wat beter is dan de resultaten van de toonaangevende DIESEL-verbrandingsmachines. Afhankelijk van de individuele behoeften van de gebruiker kan de machine worden ontworpen voor een- of driefasige installaties (220V-8Bar / 400V-12Bar). Vanwege de extreem kleine kubieke capaciteit, wordt het in de eerste plaats aanbevolen voor het aanbieden van mobiele diensten, autowerkplaatsen en autofabrieken. Geliefd bij schoonmaakbedrijven en hotels. Het kleine formaat kan verwarrend zijn, maar het is ontworpen om op twee slangen te werken. Modern design, eersteklas afwerking met behoud van maximale productkwaliteit, met behulp van corrosiebestendig aluminium - alles ingepakt in één betrouwbare behuizing!

Fortador VOLT ELECTRA heeft zowel de functie van wassen b.v. een voertuig van buitenaf en de functie van extractiewassen in de stoom met wasmiddeltechnologie. Het heeft een ingebouwde professionele nat / droog extractor van het gerenommeerde bedrijf Ghibli & Wierbel, die kan worden gebruikt als een onafhankelijk apparaat.
Het product geniet een ongelooflijke erkenning van milieudeskundigen; genereert geen water of chemisch afvalwater.

Meest gekozen model door kantoorreinigingsbedrijven, auto-Retail faciliteiten, eenman was, bank- en tapijt was activiteiten met toegang tot de klant. Uitgeruste luchthavens, hotels en andere openbare voorzieningen. Ongeëvenaard in combinatie met stofzuigers voor het wassen van water en het verbruiken van maximaal 4 liter diesel per uur stoomwassen van toonaangevende fabrikanten.

Volgens Duitse consumenten is de toekomst van de carwash in relatie tot strikte CO2-emissienormen.

Modern design en componenten van de hoogste kwaliteit garanderen de positie van leider in de industrie. Onze dealers zijn gevestigd in Montreal, Miami, Dubai, Pretoria, Hong Kong en Bangkok.
Machines zijn gebouwd in overeenstemming met CE-normen en -normen, Lamborghini Caloreclima, TUV Nord, Florida As, UL CAN / US