Beige Commodo Magnetische RamenWasser - Ruitenreinigers - Voor Enkel & Dubbel Glas 5-25mm - Verstelbare Magneet - Incl. Sponzen Re-fill set – Ramen lappen - Ruitenwisser

35,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin Beige beige,bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Beige Commodo Magnetische RamenWasser - Ruitenreinigers - Voor Enkel & Dubbel Glas 5-25mm - Verstelbare Magneet - Incl. Sponzen Re-fill set – Ramen lappen - Ruitenwisser

Hoe zou het zijn om dubbel zo efficiënt je ramen te wassen door de binnen en buitenkant tegelijk te kunnen doen? NU is het mogelijk met de verstelbare magnetische ruiten reiniger van Commodo!
Ramen die lastig bereikbaar zijn? Geen zin om de ramen alweer te moeten lappen? Het is verleden tijd! Danzij deze magnetische raamwisser wordt ramenwassen een fluitje van een cent! En heb je meer tijd over voor leuke dingen.

Hoe werkt het?
De magnetische ruiten wisser van Commodo is uitgerust met een verstelbare magneet die gemakkelijk met één knop te bedienen is! Deze geniale uitvinding is geschikt voor enkel én dubbel glas tussen de 5 en 25 mm. In de doos zit een handige nederlandse handleiding die je zo wegwijs maakt met het gebruik.

Product eigenschappen
➤ GRATIS meegeleverd re-fill setje (t.w.v. €12,50)
➤ 5 verschillende standen geschikt voor enkel en dubbel glas!
➤ Twee zijdig ramen wassen vanwege het efficiënte design
➤ Compact driehoekig ontwerp voor gemakkelijk bereiken van hoeken
➤ Streep & kras vrij opdrogen!
➤ Uitgerust met anti val touw voor om uw pols
➤ Eenvoudig, tijd besparend

Handig om te weten
Zorg ervoor dat je na gebruik de ramenwisser opbergt met de plastic spacer tussen beide delen. Draai niet aan de verstelknop als beide delen op elkaar zitten, doe dit wanneer je beide delen op het raam hebt bevestigd. Zodra je beide delen van elkaar scheid wordt de magneet draaiknop gereset naar de laagste stand.

Verpakkingsinhoud
➤ 1x Verstelbare magnetische ramenwasser van Commodo
➤ 24 gratis meegeleverde sponzen
➤ 4 gratis meegeleverde wissers en 8 knoppen
➤ 1x Nederlandse handleiding

↪Uw ramen blinkend schoon in een handomdraai met deze ramen reiniger van Commodo!

Materiaal:
Plastic
Voorraad: