Black & Decker FSMH1321 Rechtopstaande stoomreiniger 0.5l 1300W Blauw, Wit stoomreiniger

107,99
5 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Wit,Blauw Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Black & Decker FSMH1321 Rechtopstaande stoomreiniger 0.5l 1300W Blauw, Wit stoomreiniger

Schoon is ook bacterie vrij. De BLACK+DECKER FSMH1321-QS Steam-mop is een 7IN1 stoomreiniger waarmee je 99% van de bacteriën, ziektekiemen en stofmijten doodt zonder gebruik te maken van chemische schoonmaakmiddelen. Stel zelf jouw vloertype in met de AUTOSELECT draaiknop en de steam-mop regelt zelf de juiste hoeveelheid stoom.

Waarvoor is deze stoomreiniger geschikt? Je kan de stoomreiniger gebruiken op verschillende gesloten oppervlakten zoals harde en gesloten vloeren, muurtegels, spiegels douchewanden, toiletten, enz.. Tot slot kan je de stoomreiniger ook nog gebruiken om stoffen meubels, gordijnen en kledij op te frissen.

Voordelen + Eenvoudig te vullen met gewoon kraantjeswater.
+ Klaar voor gebruik In 15 seconden.
+ Doodt 99.9% van de bacteriën, ziektekiemen en stofmijten zonder chemische schoonmaakmiddelen.
+ Dankzij de AUTOSELECT Technologie, kies je zelf jouw vloertype en regelt de steam-mop automatisch de juiste hoeveelheid stoom.
+ Easy Glide microvezel stoomdoeken zorgen voor een grondige vuilafname en gaan tot meer dan 100 wasbeurten mee.

Wat heb je zelf nodig? Zelf heb je enkel zuiver kraanwater nodig om de stoomreiniger te kunnen gebruiken. Vul het waterreservoir, zet de stoomreiniger aan, wacht 15 seconden en je bent klaar om te reinigen.

Technische specificaties- Vermogen: 1300W
- Werktijd: 20 min
- Capaciteit: 500 ml
- Gebruiksklaar: 15 seconden
- Zelfstaand: Nee
- AUTOSELECT: Ja
- Handstoomreiniger: Ja
- Kalkfiltersysteem: Ja
- Eenvoudige kabelgeleider: Nee
- Waterniveau-indicatie: Nee
- Antikalksysteem: Ja
- Kabellengte: 6 m
- Gewicht: 4.0 kg

Heb je liever een basic stoomreiniger?De BLACK+DECKER FSM1616-QS Steam-mop heeft een reservoir van 360ml en een werktijd tot 14 minuten.

Ontdek de SteaMitt stoomreiniger De BLACK+DECKER FSMH1321JSM-QS 11IN1 Steam-mop met SteaMitt stoomhandschoen heeft een reservoir van 500ml en een werktijd tot 20 minuten.


Wat zit er in de verpakking?- 1x flexibele zuigslang
- 1x raamwisser
- 1x doek voor kledij en gestoffeerde meubels
- 1x zachte borstel
- 1x detailborstel
- 2x microvezeldoeken

Garantie- Er zit standaard twee jaar garantie op BLACK+DECKER producten.

VeiligheidPas op met ontblote huid als je de stoomreiniger gebruikt. Draag daarom bij voorkeur gesloten schoenen en raak nooit het uiteinde van de machine aan met de blote hand.

Gebruik de stoomreiniger nooit op oppervlakten zonder ‘gesloten’ voegen, zoals kliklaminaat en parket. Langdurig gebruik kan vochtschade tussen de naden veroorzaken.

OnderhoudMaak na gebruik alle accessoires grondig schoon en giet het waterreservoir leeg zodat kalk geen kans krijgt om zich vast te zetten. Dit zorg voor een steeds optimale werking en langere levensduur van het product.

De Easy Glide microvezel stoomdoeken gaan tot meer dan 100 wasbeurten mee, was ze regelmatig voor een altijd grondige en optimale vuilopname.

Tips & tricksJe kan de stoomreiniger gebruiken om snel en eenvoudig je diepvriezer schoon te maken, zo moet je niet wachten tot deze ontdooid is.

Voor het reinigen van vuile tapijten of vloerkleden stofzuig je best de oppervlakte heel grondig. Zo is het stof reeds verwijderd en kan de stoomreiniger dieper indringen om al het vuil te verwijderen en bacterievrij te maken.