Blauwe |MAX filter| super HANDIGE vervanger voor uw stofzuiger zak UNIVERSEEL- stofzuigzak - Inventum Rowenta Philips AEG Miele Samsung Bosch Nedis Siemens

14,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe |MAX filter| super HANDIGE vervanger voor uw stofzuiger zak UNIVERSEEL- stofzuigzak - Inventum Rowenta Philips AEG Miele Samsung Bosch Nedis Siemens

DE MAX-FILTER IS EEN INNOVATIEF PRODUCT OP HET GEBIED VAN STOFZUIGERS De max-filter vervangt de stofzuigerzak en neemt al het vuil gemakkelijk op. Het enige wat u hoeft te doen is de MAX-filter te koppelen aan uw stofzuigstang. De filter is duurzaam en houd uw stofzuiger schoner dan een stofzuigerzak. Door het gemakkelijke legen van de max-filter is deze veel hygiënischer dan een stofzuigerzak. Haren en ander oranisch zuil krijgen geen kans meer. De filter is eenvoudig te reinigen en grotendeels vaatwasser bestendig. U hoeft alleen het filter nog schoon te maken.


De MAX Filter bestaat uit een cylinder, waarin alle stof wordt opgevangen, en een zeer goede filter, wat er voor zorgt dat er alleen lucht door de filter poriën stroomt.

GESCHIKT VOOR:

de MAX-filter is geschikt voor een zeer divers scala aan stofzuiger, Let er op dat de filter enkel geschikt is voor stofzuigers welke gebruik maken van een stofzuigerzak. Ook is de MAX-filter niet geschikt voor types waarbij de motor en zak verwerkt zitten in de steel van de stofzuiger.

Materiaal:
Synthetisch
Voorraad: