Aeg, Electrolux, Philips, Tornado, Volta AEG ASRK 1 Performance Set voor stofzuiger 9001682930

31,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Megekko


Merk:
AEG AEG afbeelding
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren kleuren

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:30 besteld, morgen in huis!
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Aeg, Electrolux, Philips, Tornado, Volta AEG ASRK 1 Performance Set voor stofzuiger 9001682930

De AEG ASRK1 - Performance kit is een set waarmee je jouw stofzuiger een heel jaar kunt onderhouden. Deze kit biedt u alles wat u nodig hebt voor het onderhoud en verfrissen van uw stofzuiger:

- 4 Classic Long Performance S-bag - Stofzuigerzakken
- 1 HEPA filter - Niet wasbaar
- 1 motorfilter
- 4 pakketjes s-fresh - Geurkorrels - Rozengeur

Op zoek naar een handige set met alle benodigdheden om je stofzuiger optimaal te laten presteren? Dan is de AEG ASRK1 - Performance kit ideaal voor jou.

» S-bag® Classic Long Performance - Stofzuigerzak

De s-bag® Classic Long Performance stofzuigerzak gaat 50% langer mee dan een traditionele papieren stofzuigerzak. Dankzij het resistente synthetische materiaal van deze stofzuigerzak blijft de luchtstroom optimaal en profiteert u tijdens het zuigen van een constant blijvende zuigkracht en wordt tot 99% van de stofdeeltjes, zelfs deeltjes van slechts 1 micrometer (15 keer kleiner dan de diameter van een mensenhaar) gefilterd. De filtering is 40% doeltreffender dan die van een normale papieren zak en helpt u om in de lucht zwevende deeltjes, zoals stuifmeel, allergenen en bepaalde bacteriën, te verwijderen. Dankzij het speciale vouwsysteem en het gebruik van uniek gepatenteerd karton, laat de stofzuigerzak zich gemakkelijk in de stofzuiger plaatsen. En de zak is bijzonder hygiënisch want zodra deze wordt verwijderd, wordt de zak automatisch afgesloten, waardoor morsen wordt voorkomen en het vervangen van de zak een snelle en schone klus is. Voor een optimale performance van de stofzuiger, dient de zak regelmatig te worden vervangen.

» AEG Hygiënefilter

Het hygiënefilter vangt zelfs de fijnste deeltjes, zoals stuifmeel, stuifmeel, schimmelsporen, uitwerpselen van huisstofmijt en allergenen op. Voor een optimale performance van de stofzuiger, raden we u aan om het filter te vervangen wanneer dit zichtbaar vervuild is.

» Motorfilter

Het universele motorfilter beschermt de motor van uw stofzuiger tegen de stofdeeltjes die in het stofreservoir zitten. Voor een optimale performance van de stofzuiger, dient dit filter bij iedere 4e stofzuigerzakvervanging en/of wanneer het zichtbaar vervuild is, te worden vervangen. Het filter is voorzien van een markeringslijn waarlangs het op maat kan worden gesneden. Het laat zich dus eenvoudig op maat snijden of knippen.

» S-fresh® Evening Rose - Geurkorrels

De s-fresh® Evening Rose - Geurkorrels vulllen uw huis met de delicate geur van rode rozen op een zwoele zomeravond. Gebruiksvriendelijk: als u een zakloze stofzuiger hebt, opent u het zakje en strooit de korrels op de vloer. Voor stofzuigers met een stofzak, geldt dat u de korrels in de stofzuigerzak doet. We adviseren om iedere keer als u de stofzuigerzak vervangt of het stofreservoir van uw stofzuiger leegmaakt, een zakje met luchtverfrisser te gebruiken.