SAMSUNG VC07K41H0VB/EN VC4100 ANTI-TANGLE ACTIVE stofzuiger zonder stofzak

169,-
De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over SAMSUNG VC07K41H0VB/EN VC4100 ANTI-TANGLE ACTIVE stofzuiger zonder stofzak

Samsung VC4100K
Met deze sledestofzuiger hoef je nooit meer een stofzak te vervangen. De VC4100K heeft een actieradius van 10 meter, waardoor je makkelijk bij alle hoeken en je huis kunt komen. De telescopische buis is in hoogte verstelbaar, zodat je hem in kan stellen naar je eigen lichaamslengte. Deze stofzuiger is ideaal voor op harde vloeren (vloer reinigingsklasse A) en erg energiezuinig (energieklasse A). Met een geluidsniveau van 80 dB is de VC4100K relatief stil te noemen.

CycloneForce
CycloneForce met Anti-Tangle Turbine heeft een turbinerooster dat niet verstopt raakt door vuil of haren. Zo blijft de zuigkracht optimaal en verlies je geen tijd aan het verwijderen van vastgeklitte haren.

Simpel te legen
De Easy Dustbin is simpel te verwijderen en te legen. Je maakt hem los met een druk op de knop, haalt het deksel eraf en de inhoud verdwijnt zo in de vuilnisbak.

Geen beschadigingen aan de muur
De zachte, S-vormige Furniture Guard S bumper voorkomt beschadigingen als je per ongeluk tegen een meubel of muur botst. Ook zorgt hij dat de stofzuiger niet achter randen blijft hangen en sneller en vrijer beweegt.