Blauwe Rowenta Compact Power Cyclonic RO3761EA - Stofzuiger zonder zak

139,95
3 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Rowenta Compact Power Cyclonic RO3761EA - Stofzuiger zonder zak

De Rowenta Compact Power RO3761EA is een stofzuiger zonder zak die ideaal is voor een huis met voornamelijk harde vloeren en parket. De stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht op harde vloeren. Heb je ook huisdieren? Het opzuigen van honden- en kattenharen is geen probleem voor de Rowenta RO3761EA dankzij de speciale dierenharenborstel. De Rowenta RO3761EA heeft een snoerlengte van 6,2 m. Dat is niet extreem lang, maar prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping. De nieuwe, krachtige en effectieve zuigmond verwijdert stof en vuil eenvoudig van harde vloeren. De stofzuiger is uitgerust met geavanceerde cyclonische technologie die door middel van de filtering 99,98% van het opgezogen stof vasthoudt. Deze stofzuiger zonder zak is handig en gemakkelijk te gebruiken door het compacte formaat en ergonomisch design. Productvoordelen van de Rowenta Compact Power RO3761EA:

  • Extra groot stofreservoir van 1,5 liter.
  • Erg sterke zuigkracht op harde vloeren.
  • Meerdere zuigmonden meegeleverd.
  • Deze stofzuiger is speciaal ontworpen voor huishoudens met huisdieren door de mini-turboborstel die makkelijke dierenharen verwijderd.
Goed om te weten:
  • Deze stofzuiger heeft middelmatige zuigkracht op zachte vloeren.
De Rowenta RO3761EA - stofzuiger zonder zak wordt standaard geleverd met:
  • Handige combizuigmond voor zowel harde vloeren als laagpoligtapijt.
  • Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten.
  • Extra meubelborstel, ideaal voor het schoonmaken van meubels of gordijnen.
  • Speciale mini-turboborstel voor het weghalen van honden- of kattenharen.
  • Extra parketborstel voor meer kwetsbare vloersoorten als marmer of onbehandeld hout.
Extra informatie De Compact Power™ Cyclonic heeft een nieuwe, krachtige zeer efficiënte zuigmond die zorgt voor krachte prestaties op harde vloeren. De Compact Power™ Cyclonic is uitgerust met een geavanceerd mono-cyclonisch systeem voor een goede scheiding van lucht en stof. Bovendien biedt het product twee filterniveaus: - Een foamfilter voor de motor - Een speciaal HEPA-filter voor de luchtuitgang dat zelfs de kleinste stofdeeltjes vasthoudt die de motor uitstoot. 99,98% van het opgezogen stof wordt gefilterd. De motor met een laag wattage (750 W) verlaagt het energieverbruik tot wel 50%, terwijl er evenveel stof verwijderd wordt als met de modellen van 2000 W*. * In vergelijking met een eerder assortiment stofzuigers van 2000 W van Rowenta. Met het Clean Express-systeem is stof gemakkelijk onder controle te houden. Verwijder al het stof in slechts vier eenvoudige handelingen. De Compact Power™ Cyclonic is dankzij het compacte formaat gemakkelijk op te bergen in een kast en biedt toch een capaciteit van 1,5 L. De handige accessoires met geïntegreerde EASY BRUSH zijn altijd bij de hand. De actieradius van 8,8 m biedt optimale gebruiksvrijheid. Speciaal ontworpen voor mensen met huisdieren die haren efficiënt willen verwijderen. De mini-turboborstel verwijdert dierenharen snel en efficiënt van tapijt en meubels.

Vestigings adres: Reactorweg 53
Telefoonnummer: 085-8886855
KVK nummer: 30193631