Bronze Rowenta X-Trem Power Cyclonic 4A+ Car Pro RO7244 - Stofzuiger zonder zak

159,99
4 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Zwart/Brons Brons

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bronze Rowenta X-Trem Power Cyclonic 4A+ Car Pro RO7244 - Stofzuiger zonder zak

De Rowenta X-Trem power RO7244 is een stofzuiger zonder zak die ideaal is voor een huis met zowel harde als zachte vloeren. De stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht op zowel harde als zachte vloeren. Heb je ook huisdieren? Het opzuigen van honden- en kattenharen is geen probleem voor de Rowenta RO7244 dankzij de speciale dierenharenborstel. De Rowenta RO7244 heeft een snoerlengte van 6,2 m. Dat is niet extreem lang, maar prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping. De geavanceerde cyclonische filtering levert uitzonderlijke scheiding van stof en lucht.

Productvoordelen van de Rowenta RO7244:
Erg sterke zuigkracht op harde vloeren.
Erg sterke zuigkracht op zachte vloeren.
Meerdere zuigmonden meegeleverd.
Glijdt moeiteloos over elk oppervlak.
Erg efficiënt op het gebied van energieverbruik en stofuitstoot.
Special Car Pro-model met accessoires ontworpen voor het optimaal reinigen van auto’s.

Extra informatie
Geoptimaliseerde luchtstroom en een nieuwe zuigmond met twee standen leveren uitzonderlijke schoonmaakprestaties en efficiëntie. Het toestel behaalde topresultaten tijdens de Europese energielabeltests.

De nieuwe POWER AIR-zuigmond is uitgerust met een stofborstel met twee standen ontworpen om elke schoonmaakuitdaging het hoofd te bieden. Hij levert diepreinigende resultaten en glijdt moeiteloos over elk oppervlak.

De pure diepreinigende kracht gaat hand in hand met een verbeterd ergonomisch design: handvatten voor beter draagcomfort en grote wielen, verpakt in een aantrekkelijk design, geschikt voor in elke woning.

De krachtige, hoogwaardige POWER AIR-zuigmond levert de beste resultaten in zijn klasse voor zowel tapijt als harde vloeren, met betrouwbare diepreinigende prestaties.

Hoogwaardige cyclonische filtratie zorgt voor een uitstekende stofheruitstoot, voor een hoogwaardige stof- en luchtscheiding met de beste resultaten in zijn klasse: maar liefst 99,98% van het opgezogen stof gaat doorheen het verbeterde filtersysteem.

Een indrukwekkende 2,5 l aan capaciteit maakt het mogelijk om zorgeloos schoon te maken met hogere autonomie, voor onberispelijke prestaties.

EffiTech Motor-technologie: De baanbrekende technologie van het nieuwe EffiTech Motor-systeem is uitermate energie-efficiënt, voor betere stofopname met minder energie.

Geniet van meer gebruiksgemak met een eenvoudig schoon te maken stofcontainer die jou een vlottere stofzuigervaring bezorgt.

Speciaal model voor in de auto: Accessoires speciaal ontworpen voor een efficiënte schoonmaakbeurt in je auto.