AEG LX71EBP EBONY BLACK X POWER stofzuiger zonder stofzak

149,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Expert.nl


Merk:
AEG AEG afbeelding
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, vanavond in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over AEG LX71EBP EBONY BLACK X POWER stofzuiger zonder stofzak

Zuivere lucht in huis
Heb je ook altijd zo'n last van een jeukende neus en geïrriteerde ogen als je stofzuigt? Het opspringende stof en dierenhaar kan voor veel allergische klachten zorgen. De AEG LX7 1 EB P stofzuiger beschikt over een HEPA filter die wel 99,5% van de lucht reinigt. Deze stofzuiger wordt dan ook aanbevolen aan mensen met allergieën. Ook als je geen allergieën hebt, is het fijn om de lucht in huis zo zuiver mogelijk te houden. Beter voor je gezondheid en het voelt gewoon fijner.

Eenvoudig het huis stofvrij
De stofzuiger van AEG wordt geleverd met verschillende opzetborstels. De parketborstel is geschikt voor laminaat, of andere vloeren waar je niet op wil krassen. De turboborstel is speciaal ontworpen om dierenharen makkelijk te verwijderen. De borstel heeft ronddraaiende koppen, die haar moeiteloos weg halen. Met de AEG LX7 1 EB P stofzuiger bespaar je geld op stofzuigerzakken. Deze heb je namelijk niet meer nodig. Al het vuil komt in de transparante bak terecht. Je kunt precies zien wat er in zit en hoe vol de bak al zit. Wanneer hij vol is, doe je het deksel open en kieper je eenvoudig het stof eruit. Omdat er natuurlijk best wat stof opspringt tijdens het legen van de bak, is het fijn om dit buiten te doen.

Voordelen van de AEG LX7 1 EB P op een rijtje
Sterke zuigkracht
Energiezuinig met energielabel A
Geen stofzuigerzakken nodig
Uitneembare stofbak, waardoor het legen van de bak zo gedaan is
Een fris huis in een handomdraai
Ben je gevoelig voor stof en dierenharen? Heb je behoefte aan een hygiënisch huis met schone lucht? Dan is de AEG LX7 1 EB P een goede keus. Dankzij de sterke zuigkracht van de stofzuiger, is het huis binnen no-time helemaal schoon. Met de verschillende zuigmonden maak je ook meubels en hoekjes vrij van stof en haar.

Vestigings adres: Gildenstraat 7
Telefoonnummer: 033-2472872
KVK nummer: 08018064