Blauwe Miele Complete C3 Total Care - Stofzuiger - Petrol

299,-
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Miele Complete C3 Total Care - Stofzuiger - Petrol

De Miele Complete C3 Total Care is een uiterst krachtige stofzuiger, geschikt voor het schoonmaken van zachte en harde vloeren en tapijten. Met de Boost-functie van deze Miele stofzuiger kan je hardnekkig vuil grondig reinigen. Met de +/- toetsen op de stofzuiger kan je gemakkelijk de zuigkracht bepalen met je voet. Deze Miele stofzuiger heeft een actieradius van 13 meter. Je kan het snoer comfortabel oprollen met een druk op de knop, zodat je niet hoeft te bukken. Dankzij de AirClean-filter, die meer dan 99,9% van de stofdeeltjes filtert, zorgt deze Miele stofzuiger voor een schone uitblaaslucht. Ook duidt hij automatisch aan wanneer het tijd is om je stofzak te vervangen. Voordelen Miele Complete C3 Total Care ✅ Dankzij de Boost-functie is meer vermogen op ieder gewenst moment. Actief Air Clean hygiënefilteringsysteem De uitstekende filterwerking van Miele-stofzuigers berust op een meervoudig filtersysteem. Het bestaat uit de innovatieve Miele HyClean-stofzuigerzak, het motorfilter en het Miele-uitblaasfilter. Deze componenten zorgen er samen voor dat meer dan 99,9% van het fijne stof wordt gefilterd. U kunt rustig ademhalen. Bij Miele kunt u kiezen uit drie verschillende uitblaasfilters: de AirClean Filter heeft een effectieve filtercapaciteit voor alledaags gebruik. Dankzij onze uitblaasfilters is de uitgeblazen lucht properder dan de lucht voor het zuigen.
Continu de beste resultaten De reinigingsprestaties van een stofzuiger hangen niet alleen af van het motorvermogen. Miele-stofzuigers onderscheiden zich ook door een ingenieuze behuizing. Deze zorgt ervoor dat er een perfecte geleiding van de lucht via de zuigmond, zuigbuis en slang plaatsvindt. Hierdoor kan de kracht die door de motor is opgewekt ook daadwerkelijk omgezet worden in optimale zuigkracht, zodat jouw vloer perfect wordt gereinigd.
Handige hulpstukken Stof is nergens meer veilig dankzij de Miele Complete C3 Total Care! Deze stofzuiger beschikt namelijk over verschillende handige hulpstukken: parkettwister, universele zuigmond, kierenzuiger, universele flexibele borstel, handturboborstel, meubelzuigmond, reliëf zuigmond en extra lange kierenzuiger.