Miele Combizuigmond Stofzuiger SBD 285-3 AllTeQ ø 35 mm harde en zachte vloeren

45,89
4 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Miele Combizuigmond Stofzuiger SBD 285-3 AllTeQ ø 35 mm harde en zachte vloeren

Dit Stofzuiger, stof zuiger, product is geschikt voor verschillende modellen van Miele. Het past in o.a. S4000 of S5000 serie. Extra informatie over dit product: Het beste mondstuk voor je Miele stofzuiger
Je huis grondig stofzuigen; daar wil je producten bij die dit vergemakkelijken. De luxe Miele AllTeQ stofzuigermond is er zo een.
Het mondstuk bevat een handige verstelknop die je tijdens het stofzuigen kan intrappen. Door de knop in te drukken schuif je de borstelkrans in of uit, waardoor het stofzuigen van verschillende soorten vloeren als een harde parketvloer of vloerbedekking kinderspel wordt. Aan de onderzijde bevat de stofzuigermond een metalen geleidingsplaat die ervoor zorgt dat je moeiteloos over allerlei stoffige objecten heen beweegt. Heb je huisdieren? Dan kan je niet om dit mondstuk heen. Door de brede draadopnemers aan de onderzijde van het hulpstuk worden haren op een zeer effectieve wijze opgezogen. Tot slot voorkomen de grote rubberen wielen van de stofzuigermond krassen op harde vloeren. Ideaal!