Zwarte Sanbo D-503 Pro - Robotstofzuiger - Inclusief dweilfunctie - Met HD camera en belfunctie - dweilrobot

279,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Sanbo D-503 Pro - Robotstofzuiger - Inclusief dweilfunctie - Met HD camera en belfunctie - dweilrobot

Sanbo robotstofzuiger met dweilfunctie
Op zoek naar een robotstofzuiger die je het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de SANBO robotstofzuiger geschikt voor jou. Deze SANBO stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon. Met maar liefst een zuigkracht van 2500PA is deze unieke SANBO robot de sterkste in de categorie. Hiernaast heeft de SANBO robot een opvangcapaciteit van 800 ml, dit zorgt ervoor dat u de SANBO robot niet al te vaak hoeft te legen. de 16 sensoren op de SANBO robot 'leest' de ruimte en bepaalt de meest efficiënte route door de kamer. Stel het schoonmaakgebied van je SANBO robot in via de smart life app op je smartphone of tablet. Deze SANBO robot is geschikt voor zowel harde vloeren als (hoogpolig) tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 160 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op.en als de batterij voldoende opgeladen is gaat de SANBO robotstofzuiger vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was. De SANBO robot detecteert vuil en vieze plekken met behulp van zijn nieuwste technologie en zijn 16 sensoren. De SANBO robot rijdt hier automatisch naar toe en maakt het schoon. Deze SANBO robot stuur je aan via de meegeleverde afstandsbediening of de applicatie op je smartphone of tablet. Hierin baken je het gebied af en stel je het tijdschema in. De SANBO robot beschikt over extra zijborstels, speciaal ontworpen voor kleine hoekjes. Deze SANBO robot is in staat om over drempels tot 2,5 cm te rijden. Deze SANBO robot is te programmeren. Zo kun je zelf instellen op welke dag(en) en tijdsstip(pen) de SANBO robot een schoonmaakprogramma start. De SANBO robot is in 3 uur weer volledig opgeladen. Dit is relatief snel voor een robotstofzuiger.
HD camera en belfunctie
Dit unieke model beschikt over een camera en belfunctie. Altijd al de volledige controle willen hebben over uw huishouden als u zelf niet thuis bent? Dat kan vanaf nu door het nieuwste model van de SANBO robot.
In combinatie met gebruik van de Smart Life app kunt u de camera aanzetten op de SANBO robot, zodat u beschikt over live beeld van de camera op de SANBO robot. Daarnaast kunt u via uw smartphone of tablet de SANBO robot besturen met de camera aan, zo kunt u zelf bepalen wat u in beeld wilt brengen met de camera. Ook is het mogelijk om een audiogesprek te voeren met de SANBO robot. Wanneer u met uw smartphone of tablet belt naar de SANBO robot, klinkt uw stem uit de SANBO robot. Wanneer er iemand aanwezig is bij de SANBO robot kan deze terug praten en ontvangt u die stem op je smartphone of tablet.


Dweilfunctie
De SANBO robot is eenvoudig in te schakelen naar de dweilfuncite. Wanneer u het vuilresevoir opvangbak met het waterresevoir wisselt, schakelt de SANBO robot automatisch over naar zijn dweilfunctie.
Met maar liefst een waterresevoir grootte van 350 ml kan de SANBO robot oppervlaktes dweilen van maar liefst 160m2.
Daarnaast is de hoeveelheid water die de SANBO robot moet gebruiken tijdens het dweilen ook nog instelbaar met de afstandsbediening.

Huisdieren
De roterende borstelkop is ideaal voor het opzuigen van haar van huisdieren, het reinigen van tapijt en harde vloeren. De borstelloze BLDC-motor zorgt voor een langere levensduur en een sterkere aanzuiging. Stofzuigen met de SANBO robot zorgt er voor dat je huisdier hier vele malen minder last van zal ondervinden.

Makkelijk te bedienen
De SANBO robot is eenvoudig te bedienen via de app (iOS en Android), afstandsbediening of touch display op de robot zelf. Ook spraakbesturing via Alexa en Google Assistant is mogelijk. Stel een schoonmaakschema in of stuur de robotstofzuiger direct naar een specifieke plek in huis. Snel, makkelijk en direct schoon! Verminderd allergieën
Het duale filtersysteem combineert een primair filter met een HEPA filter. Dit zorgt ervoor dat de stofzuiger niet alleen de vloeren vrijmaakt van stof, huisdierharen en overig vuil maar ook direct de lucht in huis filtert. Zo helpt de SANBO robot allergieën te bestrijden. Batterij
De krachtige Li-ion batterij zorgt ervoor dat de SANBO robot tot wel 160 minuten aaneen kan werken en snel weer oplaadt. Met een geluidsniveau van 54 db is de robot stiller dan een gewone stofzuiger. De SANBO robot maakt je huis automatisch en geruisloos schoon!