Witte Rowenta X-Plorer Serie 80 RR7747WH - Robotstofzuiger met dweilfunctie

538,80 449,-
De beste prijs bij Expert.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, vanavond in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Witte Rowenta X-Plorer Serie 80 RR7747WH - Robotstofzuiger met dweilfunctie

Rowenta Smart Force X-Plorer Serie | 80 Wet & Dry Allergy Kit RR7747WH - Robotstofzuiger maakt je huis schoon zonder zelf ook maar iets te hoeven doen. De geavanceerde technologie van de Rowenta Serie | 80 robotstofzuiger garandeert super nauwkeurige navigatie, permanent in kaart brengen en gepersonaliseerde instellingen. Zo wordt elke centimeter in je huis eenvoudig schoongemaakt. Sla twee vliegen in één klap met het Aqua Force-systeem, dat je vloer dweilt tijdens het stofzuigen, voor zichtbaar perfecte resultaten! Ervaar grondige schoonmaakresultaten die nog meer binnen handbereik zijn dankzij de Rowenta robot-app (voor iOS en Android), compatibel met spraakbesturingssystemen (Google Assistant, Amazon's Alexa) en automatische WiFi-connectiviteit. Productvoordelen van de Rowenta Serie | 80 Wet & Dry Allergy Kit RR7747WH ✅ Stofzuiger en dweil in één ✅ Super nauwkeurige navigatie ✅ Zeer geschikt voor stofopname op harde vloeren, maar ook op tapijten ✅ Voorzien van drie verschillende reinigingsstanden ✅ Beschikt over een planningssysteem ✅ De robotstofzuiger keert zelf terug naar het laadstation wanneer hij leeg is Perfect ontworpen om stof allergieën te bestrijden

  • Aqua Force systeem: dweilt de vloer tijdens het stofzuigen om zelfs de fijnste stofdeeltjes te verwijderen. Echte 2-in-1 actie om meer dan ooit tijd te besparen en te delegeren!
  • Krachtige filter: garandeert dat 99,9% van het stof wordt vastgehouden voor maximaal comfort.
Compatibel met smartphone De Rowenta Robot app maakt de ervaring met de robotstofzuiger makkelijker en intuïtiever dan ooit, volledig compatibel met iOS en Android en met heel wat diensten (schoonmaken, plannen, onderhoud, en meer). Compatibel met spraakgestuurde assistent Bedien je robotstofzuiger met spraakgestuurde assistenten zoals Alexa of Google Assistant. Gebruiksvriendelijk schoonmaken 3 vermogensstanden (Eco, Standaard, Boost) bieden een toestel dat niet gebruiksvriendelijker kon zijn, voor een automatische schoonmaak ervaring als geen ander. Makkelijke instelling en verbindingen Automatische WIFI-verbinding voor snel en moeiteloos instellen, in een mum van tijd aan de slag met schoonmaken. Gemotoriseerde borstel Ontdek krachtige schoonmaak resultaten met een actieve gemotoriseerde borstel met een mix van twee materialen (haar en polyurethaan) voor zichtbare resultaten waar je op kan rekenen, dag na dag.