Blauwe Philips SmartPro FC8778/01 - Robotstofzuiger - Connected

252,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Philips SmartPro FC8778/01 - Robotstofzuiger - Connected

De Philips SmartPro FC8778/01 bedien je overal op elk moment met de Philips SmartPro-app. Daarnaast maakt deze robotstofzuiger maar liefst 2 keer sneller schoon dankzij het extra brede mondstuk. Daarnaast komt deze robotstofzuiger op plekken waar andere robots niet kunnen komen dankzij de 2 extra lange borstels. De robotstofzuiger kan zelf obstakels detecteren en ontwijken, en kiest zelf een optimalise schoonmaakstrategie. Geniet van een schoon huis zonder inspanning!

Belangrijkste kenmerken Philips FC8778/01 robotstofzuiger
Extra breed mondstuk
Het extra brede TriActive XL-mondstuk zorgt voor een efficiënte en grondige reiniging, en zelfs 2 keer sneller. Dit komt omdat het extra brede mondstuk voor twee keer zo veel vloeroppervlak meeneemt in een beweging. Daarnaast verzamelen de drie zuigingangen stof van zowel de voorkant als beide zijkanten. De flexibele strip verzamelt het achtergebleven stof.

Op 4 manieren schoonmaken
Dankzij de 4 schoonmaakmodi kan de robot een effectieve en efficiënte manier van schoonmaken voor uw kamer kiezen.

2 extra lange borstels
Dankzij de 2 extra lange borstels verwijdert uw robot vuil en stof in hoeken en op plinten en wordt er ook schoongemaakt waar andere robots niet kunnen komen.

Philips SmartPro-app
Met de app kun je altijd en overal de volledige functionaliteit van de robotstofzuiger beheren. Je kunt altijd de schoonmaakmodi aanpassen, eenvoudig een aangepast schema instellen en u krijgt direct feedback over de schoonmaakstatus en onderhoud.

Slim detectiesysteem
De robotstofzuiger heeft een slimme detectiesysteem waardoor de robotstofzuiger zelfstandig efficiënt kan schoonmaken. De stofzuiger herkent de omgeving en kiest een optimale schoonmaakstrategie om je huis zo snel mogelijk schoon te maken. De robot komt niet vast te zitten, en keert wanneer dat nodig is terug naar het basisstation.

Infraroodsensoren
De stofzuiger heeft 6 infraroodsensoren. Hiermee kan hij obstakels als muren, lampen, of kabels detecteren en ontwijken. Zo kunnen al je vloeren voorzichtig worden schoongemaakt.

Automatische terugkeer naar het basisstation
Als de batterij van de Philips-robotstofzuiger bijna leeg is, keert de robot automatisch terug naar het basisstation om te laden zodat hij de volgende keer weer klaar is voor gebruik.

Systeem met 4-wielaandrijving
De nieuwe SmartPro Compact met TriActiveXL-mondstuk heeft een aandrijfsysteem met 4 wielen (traditionele robots hebben 2 wielen). Door de aandrijving met 4-wielen kan de robot gemakkelijk over drempels gaan.

Slank ontwerp
Dankzij het slanke ontwerp met een hoogte van slechts 6 cm kan de robot gemakkelijk stof verwijderen onder laag meubilair.