Gouden LG VSR8604PG - Robotstofzuiger

429,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
LG LG afbeelding
Categorieën:
Kleur:
Goudkleurig Metal Gold metal Goud

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Gouden LG VSR8604PG - Robotstofzuiger

De LG VSR8604PG robotstofzuiger is ideaal voor harde vloeren en laagpolig tapijt. Door de afstands, afgrond en botssensoren kunnen botsingen zoveel mogelijk voorkomen worden. Je gelooft het niet, maar de leerfunctie onthoudt zelfs de locaties van obstakels en hindernissen, en ook glazen en transparante objecten worden gedetecteerd. Door het vierkante ontwerp staan de 1,5 cm langere zijborstels dichterbij de voorkant, dit zorgt ervoor dat de HOM-BOT goed kan zuigen bij plinten en hoeken.Hoe de HOM-BOT jouw huis schoonmaakt? Door de Spiraal-Modus beweegt de robot in een brede spiraalvorm om doelgericht te reinigen in cirkels van 1,5 meter. Met de Zigzag-modus beweegt de robot heen en weer totdat het een obstakel tegenkomt, dit is doeltreffend voor grote lege oppervlakken.
Stel met de My Space functie zelf eenvoudig in welk rondje je wil dat de stofzuiger keer op keer schoonmaakt. De HOM-BOT zal dit gebied tweemaal met de Zigzag-modus reinigen, zo krijg je ruimtes met veel obstakels goed schoon.

Door de extra borstel voor honden- en kattenharen is de LG VSR8604PG robotstofzuiger ideaal voor mensen met huisdieren! Deze verdwijnen gemakkelijk in het stofreservoir. Kortom, een aanwinst voor ieders huishouden!Krachtig reinigen, met langere levensduur.
De HOM-BOT is een krachtige robotstofzuiger met daarin de Smart Inverter Motor™ voor maximale prestaties, hoge efficiëntie en een lange levensduur. LG heeft het volle vertrouwen in deze motor en biedt hier 10 jaar garantie op

Slimmere reiniging van hoeken
De reinigingsprestaties van de HOM-BOT in de hoeken is met 89% verbeterd en het reinigingsrendement is verhoogd tot 94%.

Verbeterde Dual Eye 2.0
HOM-BOT SQUARE Dual Eye 2.0™ is vernieuwd en berekent nu automatisch de lichtintensiteit en scant het plafond. Of het nu licht of donker is, Dual Eye 2.0™ kan duidelijke foto's van de kamer maken en beperkt het dwalen tot een minimum.


Gemakkelijk uit te nemen stofreservoir
Het eenvoudig te bereiken stofreservoir van de HOM-BOT zorgt ervoor dat deze gemakkelijker in gebruik is dan conventionele robotstofzuigers. Rondvliegend stof rond het stofreservoir of tijdens het legen wordt geminimaliseerd. De grotere inhoud van het reservoir (0.6L) betekent een betere stofopname en minder moeite met het reinigen.Pluspunten van de LG VSR8604PG:
De robotstofzuiger gaat systematisch te werk. Dit betekent dat het apparaat geen stukken van de kamer overslaat.
Deze robot beschikt over een virtuele muur. Zo ben je zeker dat de robot een door jou gekozen gebied niet zal passeren.
De gebruikstijd van deze robot is meer dan 90 minuten. Dat is meer dan voldoende voor een gemiddelde verdieping.

Smart Exit
Met de Smart Exit functie komt de HOM-BOT op slimme wijze weg uit gesloten ruimtes en omzeilt hij belemmeringen als de randen van het tapijt, raamkozijnen, draden of ronde obstakels.rs, HOM-BOT Control Program moves beyond an obstacle without stopping.

Mapping Resume
Door de functie Smart Mapping functie te gebruiken, vindt HOM-BOT zelf de locatie die schoongemaakt moet worden, zelfs nadat je deze oppakt en ergens anders weer neerzet. Verder onthoudt de HOM-BOT hiermee waar deze al heeft schoongemaakt zodat er verder gegaan kan worden met schoonmaken, zonder onnodige herhaling