Witte ILife V3s Pro Robotstofzuiger | Smartstofzuiger | Populair model 2018 | Beste Koop | Automatisch opladen

126,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte ILife V3s Pro Robotstofzuiger | Smartstofzuiger | Populair model 2018 | Beste Koop | Automatisch opladen

Let op: vertraagde levertijden door het Corona Virus. 'S Werelds beste Robotstofzuigers van het merk iLife nu ook beschikbaar in Nederland!

Er zijn maar weinig mensen die zullen zeggen dat schoonmaken een van hun grootste hobbies is. Toch vindt iedereen een schoon huis ontzettend belangrijk en dat snappen wij ook! Helaas schiet het stofzuigen er wel eens bij in, maar maak je geen zorgen je bent niet de enige!

Gelukkig leven we in 2020 en is de oplossing hier. Met de iLife V3s maak je zonder enige moeite korte metten met stof en haren, ideaal!

De V3s Pro is het instapmodel robotstofzuiger van iLife en tegelijkertijd ook het meest beproefde en verkochte model. De stofzuiger beschikt over vier verschillende schoonmaakstanden, waaronder een 'edge cleaner'. Deze functie is er speciaal om langs alle plinten te gaan waar zich vaak veel stof bevindt.
Uiteraard kan de stofzuiger aan de hand van een schoonmaakschema zo worden ingesteld dat hij aan de slag gaat als iedereen van huis is. Je zult je verbazen over de hoeveelheid stof en haren die de stofzuiger elke keer weer weet te verzamelen!

Met een werkduur van zo'n 120 minuten kan de V3s met gemak ook grotere ruimtes aan. Gaat de accu toch leeg tijdens zijn shift gaat hij automatisch terug naar zijn thuisbasis om op te laden. Dankzij de extra grote 'Road Rover Wheels' is ook een wat ruiger terrein geen probleem. Een tapijt of kleed dat de V3s onderweg tegenkomt houdt hem niet tegen!
Wacht niet langer en maak je leven in een klap een stuk comfortabeler. Stof en haren zijn verleden tijd met de aanschaf van een iLife V3s!
Handig om te weten:
- Edge Cleaning Functie; stelt de robot in staat langs alle randen en plinten te zuigen waar zich het meeste stof verzamelt.
- Scheduled cleaning; zorgt ervoor dat de robot volgens een vast schema aan het werk gaat als jij er niet bent!
- HEPA filter; maakt korte metten met fijnstof en geurtjes tijdens het zuigen!
- Lange werkduur; de V3s kan 120 minuten ononderbroken aan het werk en gaat vanzelf naar zijn laadstation wanneer hij bijna leeg is!
- Geschikt voor meerdere ondergronden; de V3s is geschikt voor parket, laminaat, tegelvloeren en ook (dunne) vloerbedekking.
- Cliff protection; door meerdere geavanceerde (infrarood) sensoren kan de V3s met geen mogelijkheid over een rand naar beneden rijden. De robot detecteert direct wanneer er zich een afgrond bevindt en stopt en keert om. Van de trap afrijden is dus niet mogelijk.

Waar wij voor staan:


- 100% tevredenheid, niet tevreden geld terug!


- 30 dagen bedenktijd


- Klantenservice die altijd voor u klaar staat