Zwarte H.KOENIG H. KOENIG ROBOTSTOFZUIGER SWRC90

249,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte H.KOENIG H. KOENIG ROBOTSTOFZUIGER SWRC90

Elke dag een schone vloer, volledig automatisch, met deze robotstofzuiger SWRC90. De SWRC90 van het merk H. Koenig maakt deel uit van de nieuwste generatie robotstofzuigers, aangestuurd door een intelligent algoritme. Geschikt voor kortharig tapijt, harde vloeren en tegels, met 4 automatische schoonmaakprogramma’s en dweilfunctie.

De programmeerbare robotstofzuiger is klein en met een hoogte van 8 cm stofzuigt deze robot moeiteloos door het huis en onder de meeste meubels. Met deze SWRC90 haal je een krachtige en slimme robotstofzuiger in huis. Intelligente sensoren brengen je huis in kaart en berekenen de efficiëntste schoonmaakroute.
De hoge zuigkracht en dubbele borstelsysteem zorgen voor grondige reiniging. Moeiteloos zuigt de robotstofzuiger alle soorten vloeren schoon en haalt er gelijk een dweil over. Je bedient deze robotstofzuiger met de bijbehorende afstandbediening of handmatig. Of je nu thuis of niet, met deze robotstofzuiger kun je tot 7 verschillende schoonmaaktijden per week programmeren.

De stofzuiger heeft een zakloze opvangcontainer, HEPA-filter en stofzuigt 100 minuten continu. De robotstofzuiger keert automatisch terug naar het laadstation om zichzelf op te laden als de accu bijna leeg is of tussen de reinigingswerkzaamheden door. Altijd direct klaar voor de volgende schoonmaakbeurt.

Robotstofzuiger SWRC90.
Dweilfunctie.
4 Automatische schoonmaakprogramma’s.
Capaciteit watercontainer 180 ml.
LCD-display.
Stofzuigt 100 minuten continue.
Oplaadtijd 3-5 uur.
Voorzien van oplaadbare batterij.
HEPA-filter, eenvoudig schoon te maken en te vervangen.
Afstandsbediening.
Volume opvangreservoir ca. 0,37 liter.
Zuigvermogen 24 Watt.
Stille robotstofzuiger; geluidsniveau 60 dB.
Automatische terugkeer naar het laadstation.
Weekprogramma.
Accessoires: oplaadstation, afstandsbediening, virtuele muur en microfiber dweil.