Zilveren Dirt Devil Tracker M613 - Robotstofzuiger

95,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Zilver zwart,zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Dirt Devil Tracker M613 - Robotstofzuiger

Op zoek naar een robotstofzuiger die jou ondersteunt in het huishouden? Dan is de M613 geschikt voor jou. Deze stofzuiger heeft geen navigatiemethode en maakt je huis volgens een willekeurige route schoon; het kan dus zijn dat de robot stukjes overslaat.een laser. De stofzuiger rijdt vrij rond en maakt geen gebruik van een afgebakend schoonmaakgebied. Je kan dus niet aangeven waar de robot wel of niet mag komen. Batterij leeg? Deze stofzuiger laadt zich niet automatisch op; je zult hem dus zelf moeten opladen met het meegeleverde oplaadsnoer. Met een geluid van 67 decibel maakt de Dirt Devil M613 meer lawaai dan de meeste robotstofzuigers. de Dirt Devil M613 is in 240 minuten weer volledig opgeladen.
Pluspunten van de Dirt Devil M613 Naast harde vloeren kan deze robotstofzuiger ook over laagpolig tapijt en/of vloerkleden.
Goed om te weten De 45 minuten looptijd betreft een maximale looptijd, geen minimale looptijd. Dit is bij optimale omstandigheden. De looptijd kan verkort worden door meerdere factoren. Een voorbeeld hiervan is; het ontwijken van bovengemiddeld veel obstakels. Deze robotstofzuiger heeft een willekeurige schoonmaakroute; hierdoor is het mogelijk dat de robotstofzuiger delen van de kamer overslaat. Als je stofzuiger leeg is, zal je hem zelf aan het oplaadstation moeten leggen. Met 67 decibel is deze stofzuiger relatief luid. Deze robotstofzuiger beschikt niet over vuildetectie. Deze robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie. Deze robot is niet programmeerbaar: je kan hem dus niet volgens een bepaald tijdsschema instellen. Herkent snoeren niet automatisch en kan hierop vastlopen. Het kan eventueel nodig zijn om kabels netjes weg te werken. Deze robotstofzuiger heeft geen speciaal HEPA-filter.