Blauwe Blaupunkt Bluebot XEASY Robotstofzuiger - Bestuurbaar via App

209,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Wit Wit,Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Blaupunkt Bluebot XEASY Robotstofzuiger - Bestuurbaar via App


Op zoek naar een robotstofzuiger die je veel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de Bluebot XEasy VCBB1XE geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon. De laser op de robot 'leest' de ruimte en bepaalt de meest efficiënte route door de kamer; om meubels heen.Baken het schoonmaakgebied af met magnetische strips. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als (hoogpolig) tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op. Als de batterij voldoende opgeladen is gaat de Bluebot XEasy vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was. Deze robot beschikt over extra zijborstels, speciaal ontworpen voor kleine hoekjes. De robot is tevens programmeerbaar. Zo kun je zelf instellen op welke dag(en) en tijdsstip(pen) de robot een schoonmaakprogramma start. Deze robot beschikt over een speciale borstel, speciaal geschikt voor (dieren)haren. Met een geluid van 55 decibel is de Blaupunkt Bluebot XEasy VCBB1XE stiller dan de meeste robotstofzuigers. Het HEPA13 filter houdt minimaal 99,95% van alle stofdeeltjes tegen en is geschikt voor mensen met een stofallergie.

Pluspunten van de Blaupunkt Bluebot XEasy VCBB1XE
De robotstofzuiger gaat systematisch te werk. Dit betekent dat het apparaat geen stukken van de kamer overslaat.
Naast harde vloeren kan deze robotstofzuiger ook over laagpolig tapijt en/of vloerkleden. Met één druk op de “MAX” knop verhoog je de zuigkracht van de robot.
De robotstofzuiger keert automatisch terug naar het basisstation wanneer de batterij bijna leeg is en hervat automatisch het stofzuigprogramma wanneer de batterij weer is opgeladen.
Deze robotstofzuiger kun je bedienen via een app op je tablet of smartphone.

Goed om te weten:
Deze robotstofzuiger beschikt niet over vuildetectie.
Deze robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie.
Het kan eventueel nodig zijn om kabels netjes weg te werken, om te voorkomen dat de robot hierop vastloopt.

wordt standaard geleverd met:
Laadstation
Oplaadkabel
handleiding
HEPA filter (2x)
Stoffilter
Zijborstels (4x „2 paar“)
Magneet strip
Stofbak
Zuigmond met draaiende borstels
Schoonmaak borstel