AEG Electrolux RX9 Osiris Reinigingsrobot Indigo Op afstandsbedienbaar

649,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
AEG AEG afbeelding
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over AEG Electrolux RX9 Osiris Reinigingsrobot Indigo Op afstandsbedienbaar

Maak kennis met de revolutionaire AEG RX9-1-SGM Robotstofzuiger. Door de unieke driehoekige vorm in combinatie met de PowerBrush maakt deze robot overal schoon. De ongeëvenaarde 3D mapping technologie zorgt ervoor dat de AEG RX9-1-SGM Stofzuiger volledig autonoom kan werken. Hij detecteert obstakels en onthoud waar hij al is geweest, daar past hij zijn traject op aan. Lastigste hoeken, lange wanden en moeilijk bereikbare plekken, deze slimme stofzuiger maakt alles grondig schoon. Je bedient hem eenvoudig op afstand via de app. Je hoeft nu dus niet eens meer thuis te zijn om je huis te stofzuigen!
Alle hoeken en lastige plekjes grondig schoon Door de unieke driehoekige vorm en de PowerBrush maakt de robot overal grondig schoon. In hoeken, langs wanden en ook op moeilijk bereikbare plekken. Speciaal voor de hoeken is er namelijk een extra roterende zijborstel die hier perfect bij kan. Je hoeft je geen zorgen te maken dat deze robotstofzuiger vuil laat liggen.
Unieke 3D Mapping De 3D mapping navigation technologie zorgt voor een gestructureerd reinigingstraject zonder ook maar een plekje over te slaan. De robotstofzuiger brengt met het krachtige 3D advanced detectiesysteem de ruimtes in je huis in kaart. Hij analyseert in 3D de ruimte waarmee hij objecten detecteert op de vloer, boven de vloer en langs de randen. Zo bepaalt de robot middels het meest optimale route zonder ook maar een plekje over te slaan en gaat hij handig langs obstakels heen zonder te botsen. Is de robotstofzuiger leeg? Dan keert dit slimme apparaat terug naar zijn laadstation en gaat verder waar hij was gebleven.
Drempels? Geen probleem Meerdere ruimtes stofzuigen is voor deze AEG RX9-1-SGM robotstofzuiger geen probleem. Hij kan namelijk gemakkelijk over objecten zoals drempels rijden met een maximale hoogte van 2,2 cm. Handig want zo kan de robotstofzuiger alle ruimtes in je huis schoonmaken zonder dat je hem zelf naar een andere ruimte hoeft te tillen.
Ruime stofopname Door de XXL reinigingsbaan van 22 cm heeft deze robotstofzuiger een ruime stofopname. Door de AirExtreme Technology wordt de lucht krachtig door de ventilator-unit gevoerd voor optimale schoonmaakresultaten op alle vloertypes.
Automatische detectie van type vloer Wanneer deze robot van vloer wisselt, wordt de snelheid van de roterende borstel aangepast. Zo wordt ieder type vloer op de juiste manier gereinigd.
Bediening via de app Dankzij de app kan de robot op ieder willekeurig moment op afstand worden bediend. Thuis zijn is dus niet eens nodig!