Philips Performer Ultimate FC8942/09 - Stofzuiger met zak - Wit

160,73
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Philips Performer Ultimate FC8942/09 - Stofzuiger met zak - Wit

Met de Philips Performer Ultimate FC8942/09 stofzuiger met zak ben je verzekerd van een grondige reiniging van alle harde en zachte vloeren in je huis. Hij is erg makkelijk de trap op te tillen door zijn compactheid. De Philips Performer Ultimate stofzuiger is extra energiezuinig dankzij het AAA energielabel. Tijdens het stofzuigen kun je ook grote kruimels verwijderen, dankzij het speciale mondstuk met extra grote opening. Met de afstandsbediening op de handgreep stel je de stofzuiger eenvoudig in zonder dat je hoeft te bukken.

Energielabel Philips Performer Ultimate
Energie-efficiëntieklasse: AAA
Reinigingsklasse harde vloeren: A
Reinigingsklasse tapijt: B
Stofemissieklasse: A
Gemiddeld jaarlijks energieverbruik: 23,7 kWh
Geluidsniveau: 74 dB


Bekijk uitgebreide uitleg over het energielabel

Belangrijkste kenmerken Philips Performer Ultimate
Multifunctionele mondstukken
TriActive Advance mondstuk
Dankzij het TriActive Advance mondstuk met rubberen flap ben je verzekerd van een continue grote zuigkracht. Ook heb je met dit mondstuk geen last van haren die vastgedraaid worden in je stofzuigermond. Zelfs grote kruimels kunnen hiermee in één keer opgezogen worden. De platte vorm zorgt ervoor dat je met het mondstuk ook op moeilijk bereikbare plekken kunt komen, zoals onder lage meubels.


CarpetClean mondstuk
Het CarpetClean mondstuk is speciaal geschikt voor een grondige reiniging op tapijt en zorgt voor een hoge stofopname op alle overige zachte vloeren.


HEPA 13-filter
Deze stofzuiger bevat een HEPA 13-filter, waarmee je meer dan 99,95% van fijn stof opvangt. Dit zorgt voor een schonere lucht in je huis. De stofzuiger is zeer geschikt als je last hebt van allergieën of behoefte hebt aan schonere lucht in je huis, omdat hij pollen, dierenhaar en huisstofmijt effectief uit de uitblaaslucht filtert. De stofzuiger is gecertificeerd als allergievriendelijk door de European Centre for Allergy Research Foundation.

Handgreep met afstandsbediening voor meer comfort
Deze Philips stofzuiger is voorzien van een ErgoGrip-handgreep met afstandsbediening, met ingebouwde bedieningsknoppen. Hiermee kun je de zuigkracht makkelijk met de hand instellen. Een ander voordeel van de afstandsbediening is dat je niet hoeft te bukken om de stofzuiger in te stellen, zodat schoonmaker comfortabeler wordt.

Optimale benutting van de stofzak
Door de Airflow-Max technologie wordt je stofzuigerzak optimaal benut. De stofzak ontvouwt zich gelijkmatig in de stofkamer en vouwt zich gelijkmatig uit. De stofzak is gemaakt van speciaal vezelmateriaal dat niet verstopt raakt. Het stof wordt geabsorbeerd in de stofzak, zonder dat de poriën verstopt raken. Hierdoor ben je verzekerd van een langdurige zuigkracht.

Digitaal display
De Philips Performer stofzuiger is voorzien van een digitaal display waarop je handige informatie kunt zien, zoals wanneer je stofzak vol is, een aan-uit-indicator en welke van de 4 reinigingsinstellingen je gebruikt.

5 jaar garantie
Wanneer je je stofzuiger binnen drie maanden registreert op de website ben je verzekerd van vijf jaar garantie op de motor.

Extra informatie

  • Accessoires meegeleverd: extra smal spleetmondstuk, geïntegreerde borstel, kleine borstel, carpet clean mondstuk

  • Stofzak vol indicator: ja

  • Zuigkracht: 220 W

  • Energieklasse: A

  • Uitblaasfilter: HEPA13-filter

  • Allergiefilter: ja

  • Stofinhoud: 4 L

  • Reinigingsklasse tapijt: B

  • Reinigingsklasse harde vloeren: A