Philips PowerPro Ultimate FC9928/09 - Stofzuiger zonder zak

213,81
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Koperkleurig Helder koper

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Philips PowerPro Ultimate FC9928/09 - Stofzuiger zonder zak

Met de Philips PowerPro Ultimate FC9928/09 haal je een krachtige stofzuiger in huis die je op elke vloersoort gebruikt. Je ontvangt namelijk meerdere mondstukken die op iedere ondergrond te gebruiken zijn. Daarnaast heeft de stofzuiger heeft een A-prestatie voor stofopname op harde vloeren, wat staat voor een extreem sterke zuigkracht. Heb je een stofallergie? Deze stofzuiger heeft een HEPA 13-filter dat 99,95% van de stofdeeltjes filtert en is daardoor erg geschikt voor mensen met een stofallergie. Het gewicht van 6,2 kg is voor een stofzuiger niet extreem licht, maar je tilt hem nog steeds relatief eenvoudig op. Daarnaast heeft de Philips FC9928/09 een snoerlengte van 8 m. Dat is niet extreem lang, maar prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping. Bij de PowerPro Ultimate krijg je onder andere een Super Parquet mondstuk meegeleverd, dit mondstuk reinigt harde vloeren in één keer zonder ze te beschadigen. Wat perfect is voor verschillende kwetsbare vloeren! Productvoordelen van de Philips FC9928/09:

 • Ook geschikt voor mensen met een stofallergie vanwege het HEPA 13-filter.
 • Erg sterke zuigkracht op harde vloeren.
 • Sterke zuigkracht op zachte vloeren.
 • Ergonomische stofemmer voor probleemloos legen
 • De stofzuiger heeft een afstandbediening in de handgreep, zo hoef je niet te bukken om de stofzuiger aan of uit te zetten, of om de zuigkrachtinstelling te wijzigen.
 • Goed om te weten Wanneer je bij Philips je stofzuiger tot 3 maanden na aankoop registreert ontvang je 5 jaar garantie op de motor van je stofzuiger. Ga naar philips.nl om je product te registreren. Tijdens de registratie wordt gevraagd het typenummer en de aankoopdatum te vermelden. Na deze registratie ontvangt je een e-mail ter bevestiging van je registratie en daarmee ook je extra garantie. Meer informatie: TriActiveMax-mondstuk voor een diepe, grondige reiniging: Het TriActiveMax-mondstuk hecht perfect aan de vloer en voert 3 acties in één keer uit om uw vloeren grondig te reinigen: 1) Een speciaal ontworpen zoolplaat opent het tapijt voorzichtig en verwijdert stof diep in het tapijt. 2) Een grotere opening aan de voorkant om grotere objecten op te zuigen. 3) Zijborstels zorgen voor een perfect resultaat langs de plinten. TriActive Z-mondstuk voor harde vloeren, ideaal voor het opzuigen van grof vuil zoals zwerfvuil en kruimels: Het nieuwe TriActive-mondstuk voor harde vloeren verwijdert alle stof en kruimels in één keer. Het unieke z-vormige ontwerp zorgt ervoor dat het stof en de grotere kruimels in het luchtkanaal terechtkomen zonder dat de kruimels vooruit worden geduwd. Luchtkanalen aan de zijkant zorgen voor perfecte resultaten langs de plinten. U hoeft het mondstuk niet meer op te tillen om grotere kruimels op te zuigen voor het beste resultaat. De allergiefilter vangt meer dan 99,9% van fijnstof en allergenen op: De Allergy H13 allergiefilter filtert meer dan 99,9% van huisdierenhaar, fijnstof, pollen, allergenen en huisstofmijt op. Dit filtratieniveau staat gelijk aan de HEPA 13 standaard. Door deze hoge performance is PowerPro Ultimate uitermate geschikt voor mensen met mensen met een allergie, huisdiereneigenaren of mensen die een hygiënische omgeving wensen. Stofbak ontworpen voor hygiënisch legen met één hand: De stofbak is ontworpen zodat deze hygiënisch kan worden verwijderd en met één hand geleegd kan worden. Hierdoor worden stofwolken bij het leegkappen en morsen van stof en vuil voorkomen. Aan- en uitschakelen en zuigkracht instellen zonder te bukken: Stofzuigen is nog nooit zo comfortabel geweest, dankzij de ergonomische handgreep met geïntegreerde afstandsbediening en krachtregeling. Met behulp van de handgreep is de stofzuiger eenvoudig en comfortabel te manoeuvreren. Dankzij de afstandsbediening hoeft u niet te bukken om de stofzuiger aan of uit te zetten, of de zuigkrachtinstelling te wijzigen. CarpetClean voor een efficiënte reiniging op zachte vloeren: De CarpetClean is ideaal voor een grondige reiniging. Dit mondstuk is geschikt voor de zwaarste tapijtreiniging en zorgt voor een hoge stofopname op zachte vloeren. De Philips FC9928/09 - stofzuiger zonder zak wordt standaard geleverd met:
  • Spleetmondstuk
  • 2-in-1 borstel / klein mondstuk
  • Mondstuk voor harde vloeren
  • TriActiveZ-mondstuk
  • Mondstuk voor tapijtreiniging