Miele Complete C3 Allergy - Stofzuiger met zak - Techblauw

259,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Miele Complete C3 Allergy - Stofzuiger met zak - Techblauw

De Miele Complete C3 Allergy stofzuiger is bij uitstek geschikt voor mensen die last hebben van een stofallergie. Door het 3D-Hygiene systeem met HEPA-filter komt de lucht zelfs schoner uit de stofzuiger dan dat hij erin ging. Daarnaast wordt de stofzak automatisch afgesloten op het moment dat je de stofzuiger opent om hem te vervangen, dus je zult nooit in directe aanraking met stof hoeven komen.
Schoonmaakprestaties
Ook levert deze stofzuiger uitmuntende schoonmaakprestaties op harde vloeren en tapijt. Met de kleine zuigmond en kierenzuiger maak je gemakkelijk alle hoekjes schoon. De actieradius van de stofzuiger is 12 meter, waardoor je gemakkelijk de hele kamer kunt stofzuigen zonder van stopcontact te wisselen.
Gemak
De Complete C3-lijn van Miele is van alle gemakken voorzien. Het snoer wordt met 1 druk op de knop automatisch in zijn geheel opgerold. Wil je even snel switchen van het stofzuigen van de vloer naar de bank, kun je gebruik maken van de in de handgreep geïntegreerde reliëfborstel. De andere toebehoren passen netjes in de stofzuiger zodat deze nooit los in de poetskast hoeven rond te zwerven. Als je ze zuigkracht wil aanpassen kan dit zonder bukken; een duidelijke plus/min-voetbediening maakt dit heel eenvoudig.
Actief Air Clean hygiënefilteringsysteem

De uitstekende filterwerking van Miele-stofzuigers berust op een meervoudig filtersysteem. Het bestaat uit de innovatieve Miele HyClean-stofzuigerzak, het motorfilter en het Miele-uitblaasfilter. Deze componenten zorgen er samen voor dat meer dan 99,9% van het fijne stof wordt gefilterd. Je kan rustig ademhalen. Bij Miele kan je kiezen uit drie verschillende uitblaasfilters: de AirClean Filter heeft een effectieve filtercapaciteit voor alledaags gebruik. Dankzij deze uitblaasfilters is de uitgeblazen lucht properder dan de lucht voor het zuigen.

Energielabel
Energieklasse: A+
Reinigingsklasse tapijt:B
Reinigingsklasse harde vloer: A
Stofemissieklasse: A

Bekijk uitgebreide uitleg over het energielabel