Grijze Severin accu-steelstofzuiger HV 7165 - S´Power topspin Li 30, 220 W, zonder stofzak

122,17
4 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Platium platium grijs Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Severin accu-steelstofzuiger HV 7165 - S´Power topspin Li 30, 220 W, zonder stofzak

HV 7165 S’POWER topspin Li30
De nieuwste digitale motortechnologie: efficiënt en duurzaamHigh-speed elektroborstel met led verlichtingExtra lange gebruiksduur – Extra korte oplaadtijd: 30 min / 3 uur

De moderne SEVERIN HV 7165 is een multifunctionele, draadloze en zakloze stofzuiger, voorzien van een Lithium-Ionen Batterij en een motor-aangedreven borstel. Deze snoerloze lichtgewicht is snel bij de hand en dankzij de 180º draaischarnier flexibel.

De werktijd van deze steelstofzuiger is gemeten op de laagste zuigstand. Een hogere zuigstand verkort de accuduur

De HV 7165 is geschikt voor harde en zachte vloeroppervlakken, waarbij de speciaal gemixte borstelharen ieder een eigen functie hebben; de blauwe zijn speciaal geschikt voor het opvegen van dierharen en de rode voor stofdeeltjes. De ledverlichting in de elektroborstel helpt om stof en vuil onder meubels te zien. Na gebruik is de borstel gemakkelijk uitneembaar zodat deze gereinigd kan worden. Ideaal voor mensen met huisdieren!
Door de aluminium zuigbuis er tussenuit te halen, kun je de stofzuiger eenvoudig inkorten tot een licht en compacte handstofzuiger. Erg handig voor het reinigen van meubels, autobekleding of bijvoorbeeld de trap.
Plaats de bijgeleverde kieren-zuigmond op de zuigbuis en je maakt in een handomdraai de hoeken van je plafond stof- en spinnenwebvrij. Geen gedoe met krukjes of trapjes!
Na gebruik leeg je eenvoudig de afvalbak, hang je de stofzuiger aan de bijgeleverde wandhouder en laad je de batterij weer op voor de volgende schoonmaakbeurt.

10 JAAR GARANTIE op de digitale motor