Zilveren Sebo automatic X8 Borstelstofzuiger ( zwart-zilver-grijs )

395,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Grijs Zilver Zwart, Zilver / Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Sebo automatic X8 Borstelstofzuiger ( zwart-zilver-grijs )

"Het allround-talent voor uw vloeren

Heeft u verschillende soorten vloeren in uw huis en u wilt een stofzuiger die alle uitdagingen aan kan? Geen probleem! Speciaal voor de bijzonder goed zuiverende schoonmaak van verschillende vloeren hebben wij de SEBO AUTOMATIC X ontwikkelt. Dit krachtige apparaat ontgaat zelfs bij afwisseling van zacht tapijt naar een harde ondergrond geen beetje stof of ook maar een dierenhaar.
U hoeft niet eens zelf iets te regeleno: U zet uw stofzuiger alleen maar aan - de rest wordt allemaal automatisch ingesteld. Met de praktische handzuigbuis heeft u een bereikbaarheid van maar liefst 2,60m: zo kunt u moeiteloos kanten en het plafond afzuigen.

De nieuwe modellen van de SEBO AUTOMATIC X serie zijn met de jongste generatie van onze S-klasse filers ingericht: de krachtige allergie filter voldoet vanaf nu aan emissie categorie ""A"" - het hoogst mogelijke. Het design werd ook herzien: met hun moderne look zijn de apparaten ook esthetisch een verrijking voor uw huis. UW SPECIALIST VOOR VLOERONDERHOUD.

De eerste SEBO werd in 1978 voor de hoge eisen van de proffesionals ontwikkelt:
innovatief, zorgvuldig, ergonomisch en economisch. In zeer korte tijd werd de jonge onderneming SEBO Stein & Co. uit Velbert in Duitsland tot wereldleider op het gebied van borstelstofzuigers . Ze staan garant voor de hoge kwaliteit binnen dit productgebied. SEBO staat voor technische innovatie en intelligente detailoplossingen. Veel goede ideeen van SEBO zijn de norm voor eerste klas stofzuigers geworden, bijvoorbeeld de gepatenteerde bumper airbelt
en de geintigreerde handzuigbuis bij SEBO borstelzuigers.

SEBO stofzuigers zijn in ieder opzicht geoptimaliseerde voor de schoonmaak en zorg van tapijten en harde grond. Ze zijn technisch doordacht en uitontwikkelt, solide gemaakt, makkelijk te bedienen en functioneel ontworpen. De kwalitatief hoogwaardige produkten worden uitsluitend op de locatie in Velbert ontwikkelt en geproduceerd.
Meer dan 6 miljoen verkochte stofzuigers bewijzen de excellente uitvoering van SEBO. Vandaag zijn SEBO stofuigers thuis op de rode loper en op het glanzende parket in huis. Ze worden in het Witte Huis in Washington, in Buckingham Palace in London, in de duitse Bundestag in Berlijn en in topklasse hotels, van Tokyo, Kaapstad, Parijs tot Las Vegas en Singapore gebruikt."