Donkergrijze Rowenta Air Force Extreme Silence RH8929 - Steelstofzuiger

179,99
4 Prijzen, De beste prijs bij vtwonen.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Zilver Zilver/Donkergrijs Donkergrijs Bruin Zilver,Bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 90 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Donkergrijze Rowenta Air Force Extreme Silence RH8929 - Steelstofzuiger

Op zoek naar een steelstofzuiger met goede prestaties op zowel harde als zachte vloeren? Dan is de Rowenta Air Force Extreme Silence RH8929 - Steelstofzuiger geschikt voor jou. Met deze snoerloze stofzuiger heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je tot wel 60 minuten stofzuigen in de minimale stand en 30 minuten in turbostand. In de minimale stand is dit ruim voldoende om je hele huis mee te stofzuigen. Batterij leeg? Opladen doe je met het meegeleverde oplaadsnoer. Je steekt de stekker zo in het stopcontact en de Rowenta RH8929 is in 6 uur weer volledig opgeladen. Dit is vrij snel voor een steelstofzuiger. Met een gewicht van 3,5 kg is deze steelstofzuiger niet erg licht, maar je tilt hem nog steeds relatief eenvoudig op. De Rowenta Air Force Extreme Silence is voorzien van een DELTA-zuigmond met High Speed Power Brush. De dunne DELTA-zuigmond is speciaal ontworpen om in alle hoeken en gaten te kunnen stofzuigen en ook geschikt om bijvoorbeeld onder de bank te stofzuigen. Dankzij de handige parkeerstand is de steelstofzuiger gemakkelijk op te bergen. De Air Force cycloontechnologie zorgt voor een goede scheiding van lucht en stof voor langdurige schoonmaakresultaten. Voordelen van de Rowenta Air Force Extreme Silence RH8929 - Steelstofzuiger:

  • Geschikt voor het verwijderen dierenharen dankzij de krachtige elektrische borstel.
  • Met deze steelstofzuiger maak je makkelijk schoon in alle hoeken van de kamer dankzij de driehoekige delta-zuigmond.
  • In de minimale stand gaat de steelstofzuiger 60 minuten mee.
  • Beschikt over een handige parkeerstand waarmee je hem zelfstandig rechtop kunt laten staan.
  • De Air Force cycloontechnologie zorgt voor een goede scheiding van lucht en stof.
Goed om te weten:
  • De Rowenta RH8929 is géén 2-1 steelstofzuiger, en is dus niet te gebruiken als kruimelzuiger.
  • Met een gewicht van 3,5 kg is deze steelstofzuiger vrij zwaar. Hou hier dus rekening mee. Het gewicht van de steelstofzuiger zit wel aan de onderkant, dus je hoeft dit gewicht tijdens het stofzuigen niet continue te tillen.
Extra informatie Geavanceerde Silence Technology voor een laag geluidsniveau van 77 dB(A), zeker 3 decibellen lager dan eerdere modellen en amper luider dan een gewoon gesprek. Krachtige hoge-snelheid borstel voor optimaal schoonmaken. De unieke driehoekige vorm zorgt voor veel beter bereik in hoeken en dankzij het ultradunne ontwerp kan de zuigmond ook gemakkelijk onder lage meubels door. Air Force cycloontechnologie zorgt voor een uitzonderlijk goede scheiding van lucht en stof voor grondig schoonmaken en langdurige resultaten. Probleemloos verplaatsbaar dankzij de praktische handgreep. Zeer duurzame technologie die lang mee gaat, met een slimme oplaadfunctie voor tot 45 minuten gebruiksduur, volledig opgeladen in 6 uur. Kenmerken van de Rowenta Air Force Extreme Silence: - Geluidsniveau: 77 dB(A) - Zakloos: 0,5 L stofcontainer - 18 V Lithium-Ion batterij met slimme oplaadfunctie - Tot 60 minuten gebruiksduur - Volledig opgeladen in 6 uur - Parkeerstand voor gemakkelijk opbergen - 3 snelheden"

Vestigings adres: Reactorweg 53
Telefoonnummer: 085-8886855
KVK nummer: 30193631