Blauwe Philips 7000 series SpeedPro Max FC6802/01 - Steelstofzuiger

329,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Philips 7000 series SpeedPro Max FC6802/01 - Steelstofzuiger

Met SpeedPro Max haalt u de snelste manier van snoerloos schoonmaken in huis. Met iedere beweging neemt het 360 graden mondstuk stof en vuil op, zelfs achterwaarts en in hoeken. Het unieke 360 graden mondstuk is geschikt voor alle typen vloeren, zodat wisselen niet nodig is. Gebruik de kleine gemotoriseerde turboborstel voor moeilijk te reinigen oppervlakken en de geïntegreerde borstel op de steel voor nauwe kieren. Met de krachtige PowerBlade-motor en de hoogwaardige 18V Li-ion batterij kun je tot wel 38 minuten krachtig en zonder onderbrekingen schoonmaken. Belangrijke kenmerken: Ongekende snelheid

 • 360 graden mondstuk verzamelt stof en vuil van alle kanten
 • LED verlichting maakt moeilijk zichtbaar stof en vuil zichtbaar
Hoge luchtstroom voor continue sterke zuigkracht
 • PowerCyclone 8 zorgt voor een langdurig krachtige performance
 • De digital PowerBlade motor is ontworpen voor hoge luchtstroom
 • (>1000 l/min)
 • De wasbare motorfilter zorgt dat schone lucht de ruimte in wordt geblazen
Schoonmaken zonder onderbrekingen
 • 38 minuten gebruikstijd, dankzij de krachtige 18V Li-ion batterij
 • Geïntegreerde kruimelzuiger, spleetmondstuk en borstel op de steel
 • Schoonmaken op moeilijk bereikbare plekken
 • De stofemmer is eenvoudig en hygiënisch te legen zonder stofwolken
Meer informatie: 360 graden mondstuk: Wanneer je aan het schoonmaken bent, wil je dit zo snel en effectief mogelijk doen. Het unieke 360 graden mondstuk zuigt 99,7% van al het stof en vuil met iedere beweging op, zodat er niets achterblijft en elke beweging telt. Digitale Powerblade Motor: De digitale PowerBlade-motor is ontwikkeld voor een ongekende hoge luchtstroom en zorgt voor een continue hoge zuigkracht. Stof en vuil worden zonder probleem opgezogen. PowerCyclone 8: Deze steelstofzuiger komt met de PowerCylone 8 technologie voor zakloze stofzuigers. De krachtige PowerCyclone 8 zorgt voor een effectieve scheiding van lucht en vuil, waardoor SpeedPro Max langer zijn hoge zuigkracht behoudt. Dit gebeurt in 3 efficiënte stappen:
 • 1) Dankzij de egale luchtinlaat gaat lucht en vuil snel de PowerCyclone in
 • de lucht snel de PowerCyclone in.
 • 2) De gebogen luchtdoorlaat versnelt de opgaande luchtstroom in de cyclonische kamer.
 • 3) Boven in de cyclonische kamer wordt het stof en vuil effectief van de lucht gescheiden door de uitlaatbladen.
Tot 38 minuten gebruikstijd: Tot wel 38 minuten snoerloos, krachtig en zonder onderbrekingen schoonmaken dankzij de hoogwaardige 18V Lithium-Ion-batterij. Tijdens de gebruikstijd zorgt de batterij voor continue goede prestaties. In de turbostand kunt u maar liefst 12 minuten schoonmaken. In de normale stand gaat de batterij tot 20 minuten mee en in de ECO-stand kun tot 38 minuten zonder onderbrekingen schoonmaken. De batterij heeft een laadtijd van 5 uur. SpeedPro Max kan los worden opgeladen via de innovatieve magnetische oplader, of in het meegeleverde oplaadstation dat u eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. Smart Digital Display: Het digitale Smart LED-display geeft de snelheidsstand en accuduur aan. SpeedPro Max komt met een handige schuifknop, die niet continue ingedrukt hoeft te worden. Dit resulteert in extra comfort, wendbaarheid en gebruiksgemak tijdens het stofzuigen. Wasbare motorfilter: Het geavanceerde filtersysteem blaast schone lucht terug de ruimte in, en zorgt voor een continue hoge luchtstroom en sterke zuigkracht Eenvoudig en hygiënisch te legen: De stofemmer is eenvoudig te verwijderen en hygiënisch, zonder stofwolken, te legen. LED-verlichting: Stof, pluizen, haar en kruimels zijn gemakkelijk te zien en te verwijderen dankzij LED-lampen in het SpeedPro Max-mondstuk. Het LED-mondstuk brengt zelfs moeilijk zichtbaar stof en vuil aan het licht. Geintegreerde accessoires: De verschillende accessoires zijn eenvoudig en met één klik te gebruiken. Klap de geïntegreerde borstel op de steel om en u kunt snel en eenvoudig verder schoonmaken op moeilijk te bereiken plekken, zoals nauwe kieren en het plafond. Door de steel te verwijderen, is SpeedPro Max eenvoudig te gebruiken als krachtige kruimelzuiger. Plaats het 360 graden mondstuk direct op het apparaat om van SpeedPro Max een extra grote en krachtige kruimelzuiger te maken. Snel en krachtig bereik: SpeedPro Max is extreem goed gebalanceerd, flexibel en eenvoudig te manoeuvreren. De stofemmer zit aan de bovenkant, zodat u in een lagere hoek en zelfs helemaal plat op de vloer kunt schoonmaken. Hierdoor kunt u zonder problemen onder laag meubilair stofzuigen.