Zwarte Philips SpeedPro FC6722/01 - Steelstofzuiger - met 180 graden mondstuk

199,-
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Hoogglans zwart Hoogglans

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Philips SpeedPro FC6722/01 - Steelstofzuiger - met 180 graden mondstuk

Snel en eenvoudig schoonmaken met het 180 graden mondstuk van de Philips Speedpro FC6722/01. Je komt zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Het 180 graden mondstuk zuigt stof en vuil krachtig en nauwkeurig op en is daarnaast geschikt voor alle type vloeren, zodat wisselen niet nodig is. Gerbruik de geïntegreerde borstel op de steel voor nauwe kieren en moeilijk bereikbare plekken. De Power-blade motor van de SpeedPro is ontworpen voor een hoge luchtstroom, die zorgt voor een hoge zuigkracht aan alle kanten van het 180 graden mondstuk. De hoogwaardige-18V Li-lon batterij zorgt ervoor dat je tot wel 30 minuten kracht en zonder onderbrekingen kunt schoonmaken. Belangrijkste kenmerken Philips SpeedPro FC6722/01:

 • 180 graden mondstuk zuigt stof en vuil krachtig en nauwkeurig op
 • Speed pro is flexibel en helemaal plat op de grond te leggen, zodat je eenvoudig kunt schoonmaken zelf op moeilijk bereikbare plekken
 • PowerCyclone 7 zorgt voor een landurigere, grotere zuigkracht.
 • Tot wel 30 minuten zonder onderbrekingen snoerloos schoonmakenimg
 • Te gebruiken als kruimelzuiger
Goed om te weten:
 • Als je heel veel vuil in 1 keer wilt opzuigen dan is de capaciteit van de stofemmer van 0,4 liter aan de kleine kant.
De SpeedPro FC6722/01 wordt geleverd inclusief:
 • Bassistation voor wandmontage en opladen
 • Wisselstroomadapterimg
 • 180 graden mondstukimg
 • Geïntegreerde borstel op de steel
 • Geïntegreerd spleetmondstuk
 • Extra wasbaar motorfilter
Meer informatie over de Philips SpeedPro FC6722/01: 180 graden mondstuk: Bij elke beweging kun je vuil en stof snel en nauwkeurig opzuigen dankzij het 180 graden mondstuk. Het 180 graden mondstuk is ontworpen voor alle type vloeren. Flexibel en eenvoudig te manoeuvreren: Speedpro is flexibel en eenvoudig te manoeuvreren. De stofemmer zit aan de bovenkant, zodat je de Speedpro helemaal plat op de vloer kunt leggen.Hierdoor kun je eenvoudig schoonmaken op moeilijk bereikbare plekken zoals onder meubilair. PowerCyclone 7 technologie: Deze krachtige technologie voor Philips stofzuigers zonder zak zorgt voor optimale schoonmaakresultaten in 3 effiënte stappen: 1) Dankzij de egale luchtinlaat gaat de lucht snel de PowerCyclone in.2) De gebogen luchtdoorlaat versnelt de opgaande luchtstroom in de cyclonische kamer. 3) Boven in de cyclonische kamer wordt het stof en vuil effectief van de lucht gescheiden door de uitlaatbladen. Tot wel 30 minuten zonder onderbrekingen schoonmaken: Dankzij de krachtige 18V Lithium-Ion batterij kun je tot wel 30 minuten minuten krachtig en zonder onderbrekingen in de normale stand schoonmaken. Maak je gebruik van de speciale turbo-stand dan kun 15 minuten schoonmaken voordat je het apparaat moet opladen. Gebruik ook als krachtige kruimelzuiger: Door de steel te verwijderen, is SpeedPro eenvoudig te gebruiken als krachtige kruimelzuiger. Ideaal om snel stof en vuil mee te verwijderen van stoffen oppervlakken zoals meubilair. Geïntegreerde borstel op de steel: Voor het snel en makkelijk schoonmaken van lastig bereikbare plekken en nauwe kieren heeft SpeedPro een geïntegreerde borstel op de steel. Verwijder het 180 graden-mondstuk en klap de geïntegreerde borstel om. Hygienisch in gebruik: De stofemmer van de SpeedPro verwijder je eenvoudig en hygiënisch zonder stofwolk. Afwasbare motorfilter: Het geavanceerde filtersysteem blaast schone lucht terug de ruimte in voor een continue hoge luchstroom en sterke zuigkracht. Het motorfilter is afwasbaar, zodat er geen zuigkracht verloren gaat.