Antraciet-grijze Leifheit Rotaro Powervac 2in1 steelstofzuiger met kruimelzuiger 20V

179,99 107,99
9 Prijzen, De beste prijs bij Plein.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs Zwart

Over Antraciet-grijze Leifheit Rotaro Powervac 2in1 steelstofzuiger met kruimelzuiger 20V


Flexibel, efficiënt en veelzijdig, dat is de accustofzuiger Rotaro PowerVax 2in1 20V van Leifheit. Een vloerstofzuiger die je met één klik ook omtovert in een handstofzuiger, zonder snoer. De zakloze cycloontechnologie zorgt niet alleen voor krachtig zuigen, maar bespaart je ook nog het kopen van dure stofzuigerzakken. Op deze stofzuiger kun je vertrouwen.
Voor wie flexibel wil stofzuigen is de accustofzuiger Rotaro PowerVac 2in1 20V van Leifheit het perfecte apparaat. Deze 2-in-1 stofzuiger bestaat uit een veelzijdig inzetbare accu-vloerstofzuiger plus een accu-handstofzuiger. Een snoer? Niet nodig! Zo kan je snel werken, zonder beperking van je actieradius. De verwisselbare 20V-lithium-ion-accu heeft een looptijd van 40 minuten dus gaat lang mee. Voor bijzonder grondige dieptereiniging zorgt de elektrische vloerborstel met BristlePro Technology. Daar kun je op vertrouwen: de dicht ingeplante borstelharen verwijderen vuil bijzonder doeltreffend, op alle soorten vloeren. De Rotaro PowerVac 2in1 20V heeft twee standen: eco en turbo. De steelstofzuiger beschikt over een zakloze cycloontechnologie, waardoor hij krachtig alle vuil op zuigt. En je hoeft geen dure stofzuigerzakken te kopen. Het geïntegreerde EPA-filter verwijdert stof uit de aangezogen lucht, waarna de schone lucht uitgeblazen wordt. De filter is eenvoudig schoon te maken: gewoon afspoelen onder de kraan. De vloerstofzuiger heeft vier front-leds, die vuil goed zichtbaar maken bij het zuigen onder meubels. De vloerstofzuiger kan plat neergeklapt worden, zodat je ook gemakkelijk op moeilijke plekken zoals onder meubels kunt schoonmaken. Inclusief twee handige opzethulpstukken: een kieren zuigmond om bijvoorbeeld goed achter de kast of tussen de kussens van de bank te zuigen en een borstel voor kwetsbare oppervlakken zoals meubelbekleding. Na het stofzuigen zet je de steelstofzuiger in het laadstation. Zo is hij netjes opgeborgen en altijd klaar voor gebruik.

Belangrijke kenmerken:
•Veelzijdig inzetbare 2-in-1-stofzuiger: accu-vloerstofzuiger met afneembare accu-handstofzuiger
•Snel en flexibel stofzuigen zonder lastig snoer, dus geen beperking van je actieradius
•Zakloze cycloontechnologie maakt krachtig stofzuigen mogelijk en bespaart je het kopen van dure stofzuigerzakken
•Efficiënte EPA-filter verwijdert stof uit de aangezogen lucht
•20V-lithium-ion-accu met een looptijd van 40 minuten
•Elektro-zuigmond met BristlePro Technology voor dieptereiniging van alle soorten vloeren
•Twee verschillende standen: turbo en eco
•Vier front-leds maken het vuil ook in donkere hoekjes en onder meubels goed zichtbaar
•Gemakkelijk zuigen, ook op moeilijk te bereiken plekken, met deze plat neerklapbare zuiger, dankzij het beweeglijke gewricht
•Met twee praktische opzetstukken voor de handstofzuiger: kieren zuigmond en meubelborstel
•Oplaadstation voor snel bijladen en een altijd inzetbare stofzuiger
•Filter kan schoongespoeld worden onder de kraan en gaat lang mee

Over Leifheit
Leifheit is al 55 jaar een van de marktleiders op het gebied van huishoudelijke producten. Het merk streeft naar hoge kwaliteit en innovatieve producten. Optimaal gebruiksgemak wordt moeiteloos gecombineerd met innovatieve ontwerpen. Het motto 'altijd net even beter' zie je terug in elk product. Met oplossingen voor een schoon huis, frisse was en slimme keuken voorziet Leifheit vooral in meer leefplezier. Of je nu de vloer grondig wil reinigen, ramen helder wil lappen of het bad nodig schoon moet maken, Leifheit heeft de oplossing. Zorg voor een nog frissere was met de innovatieve droogmolens en -rekken en strijktoepassingen. Met de handige voorraaddozen en keukenaccessoires zorg jij voortaan voor geweldige maaltijden om samen van te kunnen genieten. Van elke ruimte in huis maak je een frisse en praktische omgeving voor een nog betere woonervaring. Leifheit heeft overal aan gedacht.

Materiaal:
Kunststof
Maat:
W
Voorraad: