Rode Cecotec steelstofzuiger | Stofzuiger | Conga Thunder Borstel 520 | Met hepa filter

91,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood Metallic rood Metallic

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Rode Cecotec steelstofzuiger | Stofzuiger | Conga Thunder Borstel 520 | Met hepa filter

Ben jij op zoek naar een betaalbare, krachtige, praktische stofzuiger zonder gedoe met zakken? Dan zit je met deze steelstofzuiger goed. Met de 600 Watt motor zuig je alle rommel zonder moeite op. Met behulp van de meegeleverde opzetstukken tover je de steelstofzuiger makkelijk om in een kruimeldief of autostofzuiger. De stofzuiger beschikt ook over een HEPA filter dat 90% van alle stofdeeltjes tegenhoudt. Legen gaat gemakkelijk en zakloos dankzij de 0.6L opvangbak.

Krachtige en lichte stofzuiger 2 in 1: steelstofzuiger en kruimeldief. Maakt op een efficiënte manier schoon met slechts één passage. Het belangrijkste voordeel van deze krachtige stofzuiger is het gemak dat hij je zal brengen tijdens het stofzuigen van zowel hoge als lage oppervlakken.
De zuigkop bevat 180º Twisted technologie voor een uitstekende beweeglijkheid, zodat hij kan kantelen tot 180º en je met de zuigstang kan manoeuvreren, waardoor je alle hoeken kan bereiken.
Cyclonische technologie zonder stofzuigerzak die de zuigkracht behoudt zoals het was tijdens het eerste gebruik en een professioneel resultaat levert in slechts één passage.
Bevat een HEPA filter dat 99,9 % van de allergenen kan opvangen en een schonere en gezondere lucht uitstoot dan de lucht die opgezogen wordt door de zuigmond van de stofzuiger.
Lange kabel van 4,5 m zodat je makkelijk kan stofzuigen zonder voortdurend van stopcontact te moeten veranderen.
Weegt slechts 1,9 kg zodat je de stofzuiger kan gebruiken op de meest ergonomische manier.
Telescoopbuis met 14 posities en een maximale lengte van 0,76 m om zich aan te passen aan de benodigdheden van iedere gebruiker.
Maak altijd schoon wanneer je wilt, zonder onvoorziene pauzes en lange oplaadtijden. In het stopcontact stoppen en klaar.
Dankzij zijn energie-efficiëntieklasse A+ zal het energieverbruik verminderen, waardoor je kan besparen op je jaarlijkse factuur.
Door het UltraPower Technology systeem heeft de stofzuiger een uitstekend vermogen met een verbruik van slechts 600 W.
De zuigkop heeft 2 posities, één om harde vloeren mee te reinigen en een andere voor zachte ondergronden, zoals tapijten.
Ontworpen om samen te leven met je huisdieren. Zuigt huisdierharen efficiënt op dankzij zijn Animal Care technologie.
Groot reservoir van 500 ml, zeer eenvoudig uit de stofzuiger te halen en makkelijk leeg te maken. Hiermee zal je in slechts één passage je hele huis kunnen schoonmaken.
Ontworpen met een stille zuigtechnologie die minder dan 80 dB produceert.
Kan elke vuiligheid opzuigen op alle soorten oppervlakken.
Bevat 2 accessoires, zodat je hoeken en meubels in je huis kan schoonmaken.