Bosch BBH6256P1 Athlet Zoo'o ProAnimal Steelstofzuiger

274,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bosch BBH6256P1 Athlet Zoo'o ProAnimal Steelstofzuiger

Op zoek naar een steelstofzuiger met goede prestaties op zowel harde als zachte vloeren? Dan is de Bosch Athlet BBH625W60 - Steelstofzuiger geschikt voor jou. Met deze snoerloze stofzuiger heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je tot wel 60 minuten stofzuigen op de laagste gebruiksstand. Batterij leeg? Opladen doe je met het meegeleverde oplaadsnoer. Je steekt de stekker zo in het stopcontact en de Bosch Athlet BBH625W60 is in 2 uur weer volledig opgeladen. Dit is erg snel voor een steelstofzuiger. Met een gewicht van 3 kg is de Bosch Athlet BBH625W60 - Steelstofzuiger vrij licht. Je tilt hem dus makkelijk op.

Voordelen van de Bosch BBH6256P1 Athlet ProAnimal - Steelstofzuiger:
Lange gebruikstijd van 60 minuten.
Geschikt voor het verwijderen dierenharen.
Complete stofzuiger met veel accessoires.

Goed om te weten:
Met een geluid van 80 decibel is de Bosch BBH6256P1 Athlet ProAnimal - Steelstofzuiger niet zo stil voor steelstofzuiger.
Deze stofzuiger heeft geen HEPA filter en is dus niet geschikt voor mensen met een stofallergie.

De Bosch BBH6256P1 Athlet ProAnimal - Steelstofzuiger wordt standaard geleverd met:
Handige combizuigmond voor harde vloeren en laagpolig tapijt.
Speciale dierenharenborstel voor het weghalen van honden- of kattenharen.
Kleine zuigmond voor het verwijderen van stof op kleine(re) oppervlaktes.
Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten.
Extra meubelborstel, ideaal voor het schoonmaken van meubels of gordijnen.
ProAnimal Accessory Kit: bestaande uit een additionele, korte handgreep, bevestigbare adapter met slang en schouderband, meubel- en kierenmondstuk en autostoel mondstuk - ideaal voor het reinigen van bekleding, kieren en moeilijk bereikbare plekken

Wat maakt de Bosch BBH6256P1 Athlet ProAnimal - Steelstofzuiger bijzonder:
Lange werktijd: tot 60 minuten
Door de innovatieve accu heeft de Athlet een lange werktijd tot wel 60 minuten, afhankelijk van de zuigstand die je gebruikt. Zo kun je meerdere sessies doen met een opgeladen apparaat, of kan hij mee in de camper!

Elektrische borstel speciaal voor dieren
Een groot voordeel van deze stofzuiger is de 'HighPower ProAnimal Brush', wat simpelweg staat voor een krachtige, elektrisch roterende borstel die speciaal is ontworpen voor mensen met huisdieren. Doordat je op het handvat 3 verschillende zuigstanden kunt instellen, kun je hem op alle vloersoorten gebruiken, van parket tot aan tapijt. Daarnaast is de borstel uitneembaar, zodat je hem makkelijk schoon kunt maken.

Krachtige, duurzame accu
De unieke Li-Ion accu is speciaal ontworpen om vele jaren krachtig te blijven, maar laadt ook stukken sneller op dan andere accustofzuigers. Zo is hij 80% opgeladen binnen 3 uur en 100% binnen 6 uur.

Slimme technologie op basis van sensoren
Bij Bosch zijn ze erg trots op hun Sensor-Bagless-technologie, wat niet voor niets is. Deze zorgt dat de zuigkracht behouden wordt, door soorten stof te scheiden, maar zorgt ook dat je een LED melding krijgt wanneer het reservoir vol zit. Ook wordt continue gemeten of het schone lucht-filter schoongemaakt dient te worden, zodat je dit niet zelf in de gaten hoeft te houden. Wel zo makkelijk!

Zo licht als een veertje
Door het gebruik van de juiste, duurzame materialen heeft de Athlet een opvallend licht gewicht.

Ultieme vrijheid & flexibiliteit
Deze Athlet is kun je makkelijk snoerloos gebruiken, zodat je nooit meer rekening hoeft te houden met de aanwezigheid van stopcontacten. Je bent ultiem flexibel en wendbaar, zodat je makkelijk kunt wisselen van verdiepingen!

Professioneel huisdieren pakket
Ook krijg je een ProAnimal Accessory Kit bij dit product, zodat je voorbereid bent op de verharende hond of rebelse kat, maar ook andere uitdagingen. Hij bestaat uit een additionele, korte handgreep, bevestigbare adapter met slang en schouderband, meubel- en kierenmondstuk en autostoel mondstuk. Deze laatste is ideaal voor het reinigen van bekleding, kieren en andere moeilijk bereikbare plekken.

Hygiënisch filter voor schone uitblaaslucht
Je hoeft niet meer je huis te zuigen met een mondkapje, want de Athlet heeft een filter die zorgt dat de lucht er schoon weer uit komt. Deze filter kun je schoonmaken, waardoor hij een leven lang meegaat. Wel zo voordelig!

Solide parkeerstand-functie
Deze stofzuiger kun je stabiel vrijstaand parkeren voor bijvoorbeeld eenvoudige plaatsing in je kast. Dit betekent ruimtebesparende opslag en flexibel opladen, bij het stopcontact dat je het beste uitkomt.

Technische informatie:
Prestatie
Voor dierenliefhebbers: Tot 30% snellere reiniging. Zonder snoer!De nieuwe snoerloze Zoo'o ProAnimal stofzuiger van Bosch: reinigt tot 30% sneller met de reinigingsprestaties van een conventionele stofzuiger.*
LongLife motor: krachtig en een lange levensduur
Bosch Lithium-Ion technologie: Duurzame, krachtige oplaadbare accu, extra lange werktijd en korte oplaadtijd
Grondige reiniging op alle vloeroppervlakken dankzij de uiterst efficiënte bagless technologie en het krachtige ProAnimal mondstuk
ProAnimal mondstuk: Elektrische borstel voor maximale opname van dierenharen en stof op alle vloeroppervlakken. Met eenvoudig te reinigen, draaiende borstel
Sensor Control: sensorgestuurde zuigkrachtmeting voor een minimaal onderhoud. LED indicatie voor filterreiniging
SensorBagless™ technologie: extreem krachtig en nagenoeg geen onderhoud nodig
Stand Turbo: voor maximale prestaties

Hygiëne
Filter reinigen: Het intelligente LED-display geeft een signaal als filter reiniging nodig is
Eenvoudig te legen container
Hygiënisch filter voor schone uitblaasluch