Bosch Haushalt BBS1114 SpotCleaner Unlimited Accu-handstofzuiger 18 V Zuigborstel met motor

346,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Hoogglans zwart Hoogglans Zwart

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:30 besteld, morgen in huis!
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bosch Haushalt BBS1114 SpotCleaner Unlimited Accu-handstofzuiger 18 V Zuigborstel met motor

De Bosch Unlimited BBS1114 is het instapmodel van de Bosch Unlimited steelstofzuigers. Deze steelstofzuiger heeft vele handige functionaliteiten. Hij wordt geleverd met een accu die onderdeel uitmaakt van het Power for ALL System. Dit betekend dat deze accu ook past op op alle Bosch Power for ALL 18 volt gereedschappen voor huis en tuin. Super handig! De Bosch Unlimited BBS1114 kan makkelijk gebruikt worden als kruimelzuiger. Bovendien worden er standaard verschillende mondstukken geleverd, zodat je op alles voorbereid bent. Ontdek hier deze flexibele krachtpatser: Productvoordelen:

 • Power for ALL System: De accu's zijn uitwisselbaar met alle draadloze 18-volt Home & Garden-gereedschappen van Bosch.
 • De All Floor HighPower borstel en DigitalSpin Motor zorgen ervoor dat je op alle soorten vloeren kan schoonmaken.
 • De container is zeer eenvoudig te legen.
 • In tegenstelling tot andere modellen hoef je de knop niet ingedrukt te houden tijdens het zuigen.

Onze specialist adviseert de Bosch Unlimited BBS1U224 voor: Iedereen die graag op een flexibele manier wilt schoonmaken. Met de bijgeleverde accessoires kom je overal bij en wordt stofzuigen een fluitje van een cent. Deze steelstofzuiger is minder geschikt voor: Lang intensief schoonmaken. Heb vaak grote schoonmaak klussen? Dan zou je ook kunnen kiezen voor een steelstofzuiger die oneindig meegaat. De Bosch Unlimited BBS1U224. heeft uitwisselbare accu’s die in combinatie met de snellader zorgen ervoor dat je altijd kan stofzuigen en niet hoeft te wachten tot de accu weer is opgeladen. Betrouwbare reinigingsprestatie De DigitalSpin Motor en de All Floor HighPower borstel zorgen ervoor dat je op alle soorten vloeren kan schoonmaken. De Unlimited bevat namelijk de nieuwste Bosch motortechnologie: de DigitalSpin Motor, met een lange levensduur. De gekalibreerde aerodynamische motor is compact, licht en presteert uitstekend. 360⁰ stofzuigen Dankzij de verschillende accessoires kun je alles stofzuigen, van vloer tot plafond, en zelfs in de auto. Om deze reden heb je niet langer meerdere apparaten nodig om verschillende delen van het huis schoon te maken, de Unlimited is een alles-in-een stofzuiger. Omdat de Unlimited wordt geleverd met verschillende handige accessoires kan je op alle niveaus reinigen zoals vloeren, tegels, tapijten, tafels, stoffering en zelfs het plafond. Unlimited Power for ALL Systeem Duurzaam omgaan met accu's kan dankzij het Power for ALL-systeem van Bosch. Eén accu voor je gehele huis want deze accu is in een handomdraai te verwisselen en bruikbaar op alle draadloze 18-Volt Home & Garden-gereedschappen van Bosch. Je laad de accu volledig op binnen 5 uur in het dockingstation of in slechts 60 minuten via de snellader BHZUC181 (afzonderlijk verkrijgbaar) Hygiëne Het apparaat heeft een cartridge filter met Pure Air membraan en hygiënisch filter voor schone uitblaaslucht. Het filter is gemakkelijk te reinigen dankzij het RotationClean systeem, wassen is overbodig. Ook is de 0.4 liter stofcontainer eenvoudig te legen. Het EasyClean System zorgt ervoor dat de draaiende borstel eenvoudig los te koppelen en te reinigen is. Comfort Dankzij de wandhouder is de stofzuiger met de accessoires makkeliijk op te bergen, dit zorgt voor extra comfort en een opgeruimder huis. De stofzuiger wordt geleverd met een vloerzuigmond, lange flexibele kierenzuigmond, een 2-in-1 meubelborstel plus bekledingszuigmond en een XXL meubelzuigmond voor de snelle reiniging van gestoffeerde meubels. Prestatie.
 • Power for ALL System: De accu's zijn onderdeel van het 18 Volt systeem van Bosch Home & Garden.
 • Snel opladen: binnen 60 minuten opgeladen dankzij de snellader.
 • DigitalSpin Motor: hoge prestaties, compact, licht en voor een lange levensduur.
 • AllFloor HighPower Brush: elektrische draaiborstel voor de beste resultaten op alle soorten vloeren
Hygiëne
 • Lifetime filtermateriaal: Cartridge filter met Pure Air membraan en hygiënisch filter voor schone uitblaaslucht
 • Filterreiniging: Gemakkelijke filterreiniging dankzij RotationClean - wassen is overbodig.
 • Eenvoudig te legen container
 • EasyClean System: Eenvoudig los te koppelen en te reinigen draaiende borstel
Comfort
 • Schoonmaken op alle niveaus: Dankzij de verschillende accessoires kan je alles stofzuigen, van vloer tot plafond - en zelfs in de auto.
 • Gemakkelijk opbergen: dankzij de wandhouder kunnen de stofzuiger en de accessoires gemakkelijk opgeborgen worden.
 • Stofcontainer: 0.4 l netto inhoud
 • Lange flexibele kierenzuigmond.
 • 2-in-1 meubelborstel en bekledingszuigmond.