Witte Bosch BBS1224NC Unlimited - Steelstofzuiger - Wit

499,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Media Markt


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Wit Zwart-Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Bosch BBS1224NC Unlimited - Steelstofzuiger - Wit

Deze Bosch Unlimited BBS1224NC steelstofzuiger is het nieuwste model van Bosch en heeft vele handige functionaliteiten. Hij wordt namelijk geleverd met 2 accu's, die sneller opladen dan dat ze op gaan, zodat je eindeloos kan doorzuigen. De snoerloze steelstofzuiger kan makkelijk gebruikt worden als kruimelzuiger en bij het apparaat worden verschillende mondstukken geleverd, zodat je op alles voorbereid bent. Daarnaast kun je rekenen op de degelijke Duitse kwaliteit van Bosch, voor jaren stofvrij leven! Ontdek hier deze flexibele krachtpatser:

Voordelen & nadelen

Bosch staat bekend om betrouwbare kwaliteit.
Oneindige werktijd: de uitwisselbare accu’s in combinatie met de snellader zorgen ervoor dat je altijd kan stofzuigen.
Power for ALL System: De accu's zijn uitwisselbaar met alle draadloze 18-volt Home & Garden-gereedschapppen van Bosch.
Schoonmaken op alle hoogtes: Dankzij verschillende accessoires kan je alles stofzuigen, van plafond tot vloer- en zelfs in de auto.
In tegenstelling tot andere modellen hoef je de knop niet ingedrukt te houden tijdens het zuigen.
Met het strakke design is hij een lust voor het oog.
Met een gewicht van 3,5 kilo niet de meest lichte in zijn soort.
Doordat de accu’s ook inzetbaar zijn voor elektrische Bosch-gereedschappen is de kans groot dat de man des huizes alle accu’s inpikt.

Betrouwbare reinigingsprestatie

De DigitalSpin Motor en de All Floor HighPower borstel zorgen ervoor dat je op alle soorten vloeren kan schoonmaken. De Unlimited bevat namelijk de nieuwste Bosch motortechnologie: de DigitalSpin Motor, met een lange levensduur. De gekalibreerde aerodynamische de motor is compact, licht en presteert uitstekend.

Oneindige werktijd*

De Unlimited is snoerloos, maar toch heeft het apparaat een oneindige werktijd. Hoe dit kan? De stofzuiger heeft een oneindige werktijd dankzij de meegeleverde Bosch snellader en 2 uitwisselbare accu’s. Aangezien de accu even snel oplaadt (60 min.) dan dat hij leeg raakt, kan het apparaat altijd gebruikt worden en raakt nooit leeg.

*Werktijd is oneindig in combinatie met de Bosch snellader, twee accu's en op gebruik van de reguliere stand, doordat een accu opgeladen kan worden terwijl de ander gebruikt wordt.

360⁰ stofzuigen

Dankzij de verschillende accessoires kun je alles stofzuigen, van vloer tot plafond, en zelfs in de auto. Om deze reden heb je niet langer meerdere apparaten nodig om verschillende delen van het huis schoon te maken, de Unlimited is eem alles-in-een stofzuiger. Omdat de Unlimited wordt geleverd met verschillende handige accessoires kan je op alle niveaus reinigen zoals vloeren, tegels, tapijten, tafels, stoffering en zelfs het plafond.

Unlimited Power for ALL Systeem

Duurzaam omgaan met accu's kan dankzij het Power for ALL-systeem van Bosch. Eén accu voor je gehele huis want deze accu is in een handomdraai te verwisselen en bruikbaar op alle draadloze 18-Volt Home & Garden-gereedschappen van Bosch.

Hygiëne

Het apparaat heeft een cartridge filter met Pure Air membraan en hygiënisch filter voor schone uitblaaslucht. Het filter is gemakkelijk te reinigen dankzij het RotationClean systeem, wassen is overbodig. Ook is de 0.4 liter stofcontainer eenvoudig te legen. Het EasyClean System zorgt ervoor dat de draaiende borstel eenvoudig los te koppelen en te reinigen is.

Comfort

Dankzij de wandhouder is de stofzuiger met de accessoires makkeliijk op te bergen, dit zorgt voor extra comfort en een opgeruimder huis. De stofzuiger wordt geleverd met een vloerzuigmond, lange flexibele kierenzuigmond, een 2-in-1 meubelborstel plus bekledingszuigmond en een XXL meubelzuigmond voor de snelle reiniging van gestoffeerde meubels.

De beste service van Bosch
Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 10.

Ontdek de wereld van BoschTechnische informatie:

Prestatie
Oneindige werktijd: 2 uitwisselbare accu's in combinatie met de snellader zorgen ervoor dat je oneindig kan stofzuigen.*
* Tot 60 min. op de normale stand zonder elektrische accessoires.
Tot 45 min. op de normale stand met elektrische zuigmond.
Tot 7 min. op de Turbo stand met elektrische zuigmond.
Geluidsniveau: 76 dB bij normaal vermogen / 82 dB bij Turbo stand.
Power for ALL System: De accu's zijn onderdeel van het 18 Volt systeem van Bosch Home & Garden.
Snel opladen: binnen 60 minuten opgeladen dankzij de snellader.
DigitalSpin Motor: hoge prestaties, compact, licht en voor een lange levensduur.
AllFloor HighPower Brush: elektrische draaiborstel voor de beste resultaten op alle soorten vloeren

Hygiëne
Lifetime filtermateriaal: Cartridge filter met Pure Air membraan en hygiënisch filter voor schone uitblaaslucht
Filterreiniging: Gemakkelijke filterreiniging dankzij RotationClean - wassen is overbodig.
Eenvoudig te legen container
EasyClean System: Eenvoudig los te koppelen en te reinigen draaiende borstel

Comfort
Schoonmaken op alle niveaus: Dankzij de verschillende accessoires kan je alles stofzuigen, van vloer tot plafond - en zelfs in de auto.
Gemakkelijk opbergen: dankzij de wandhouder kunnen de stofzuiger en de accessoires gemakkelijk opgeborgen worden.
Stofcontainer: 0.4 l netto inhoud
Lange flexibele kierenzuigmond.
2-in-1 meubelborstel en bekledingszuigmond.
XXL meubelzuigmond: extra breed voor snellere reiniging van gestoffeerde meubels

Materiaal:
Kunststof
Voorraad:
Vestigings adres: Wilhelminakade 161
Telefoonnummer: 0800-0366
KVK nummer: 24471203