Rode Bosch ProAnimal Unlimited BBS81PET Serie | 8 - Steelstofzuiger

335,26
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood Diverse kleuren

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Rode Bosch ProAnimal Unlimited BBS81PET Serie | 8 - Steelstofzuiger

De Bosch ProAnimal Unlimited BBS81PET Serie 8 is speciaal ontwikkeld voor dierenliefhebbers. De speciale elektrisch draaiende borstel zorgt voor maximale opname van dierenharen en stof op alle vloeroppervlakken. Naast de dierenharenborstel beschikt deze steelstofzuiger over vele handige functionaliteiten. Hij heeft verschillende mondstukken zodat je op alles voorbereid bent. Bovendien wordt de Bosch Unlimited BBS81PET geleverd met een accu die onderdeel uitmaakt van het Power for ALL System. Dit betekend dat deze accu ook past op op alle Bosch Power for ALL 18 volt gereedschappen voor huis en tuin. Ontdek hier deze flexibele krachtpatser: Productvoordelen:

  • ProAnimal mondstuk voor maximale opname van dierenharen en stof op alle vloeroppervlakken met de eenvoudig te reinigen, draaiende borstel.
  • Power for ALL System: De accu's zijn uitwisselbaar met alle draadloze 18-volt Home & Garden-gereedschapppen van Bosch
  • De container is zeer eenvoudig te legen.
  • In tegenstelling tot andere modellen hoef je de knop niet ingedrukt te houden tijdens het zuigen.
Onze specialist adviseert de Bosch Unlimited BBS81PET voor Iedereen die graag op een flexibele manier wilt schoonmaken. Met de bijgeleverde accessoires kom je overal bij en wordt stofzuigen een fluitje van een cent. Heb je Bosch gereedschap in huis? De accu’s van deze stofzuiger passen op alle Bosch Power for ALL 18 volt gereedschappen voor huis en tuin. Productkenmerken van de Bosch Unlimited BBS81PET: Betrouwbare reinigingsprestatie De Bosch Unlimited BBS81PET bevat een ProAnimal hulpstuk: de extra rode borstel is ontwikkeld voor eigenaren van huisdieren en kan gemakkelijk dierenharen verzamelen. Het mondstuk zorgt voor een perfecte vezelopname op de bekleding en zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Bovendien is deze borstel eenvoudig te reinigen Daarnaast zorgen de De DigitalSpin Motor en de All Floor HighPower borstel ervoor dat je op alle soorten vloeren kan schoonmaken. De Unlimited bevat namelijk de nieuwste Bosch motortechnologie: de DigitalSpin Motor, met een lange levensduur. De gekalibreerde aerodynamische motor is compact, licht en presteert uitstekend. 360⁰ stofzuigen Dankzij de verschillende accessoires kun je alles stofzuigen, van vloer tot plafond, en zelfs in de auto. Om deze reden heb je niet langer meerdere apparaten nodig om verschillende delen van het huis schoon te maken, de Unlimited is een alles-in-een stofzuiger. Omdat de Unlimited wordt geleverd met verschillende handige accessoires kan je op alle niveaus reinigen zoals vloeren, tegels, tapijten, tafels, stoffering en zelfs het plafond. Unlimited Power for ALL Systeem Duurzaam omgaan met accu's kan dankzij het Power for ALL-systeem van Bosch. Eén accu voor je gehele huis want deze accu is in een handomdraai te verwisselen en bruikbaar op alle draadloze 18-Volt Home & Garden-gereedschappen van Bosch. Je laad de accu volledig op binnen 5 uur in het dockingstation of in slechts 60 minuten via de snellader BHZUC181 (afzonderlijk verkrijgbaar). Werktijd per accu:
  • Tot 40 min. op de normale stand zonder elektrische accessoires.
  • Tot 35 min. op de normale stand met elektrische zuigmond.
  • Tot 10 min. op de Turbo stand met elektrische zuigmond.
Hygiëne Het apparaat heeft een cartridge filter met Pure Air membraan en hygiënisch filter voor schone uitblaaslucht. Het filter is gemakkelijk te reinigen dankzij het RotationClean systeem, wassen is overbodig. Ook is de 0.4 liter stofcontainer eenvoudig te legen. Het EasyClean System zorgt ervoor dat de draaiende borstel eenvoudig los te koppelen en te reinigen is. Comfort Dankzij de wandhouder is de stofzuiger met de accessoires makkelijk op te bergen, dit zorgt voor extra comfort en een opgeruimder huis. De stofzuiger wordt geleverd met een vloerzuigmond, lange flexibele kierenzuigmond, een 2-in-1 meubelborstel plus bekledingszuigmond en een XXL meubelzuigmond voor de snelle reiniging van gestoffeerde meubels. /p