Black & Decker Black and Decker SVFV3250L-QW accusteelstofzuiger

149,95
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Black & Decker Black and Decker SVFV3250L-QW accusteelstofzuiger

De BLACK+DECKER SVFV3250L 2-in-1 steelstofzuiger bevat een optimale vuilopname in 1 beweging! Dankzij de hoge zuigkracht en gemotoriseerde vloerborstel, zuig je zelfs al het zwaardere afval van de grond. Het 12 Air-Cyclone systeem scheidt vuil van opgezogen lucht en voorkomt verstopping van de filter waardoor er geen verlies van zuigkracht is.

Geen verlies aan zuigkracht
De steelstofzuiger bevat een 32.4V Lithium-ion batterij. Hierdoor heb je snoerloze vrijheid zonder krachtverlies tot wanneer de batterij volledig leeg is. De steelstofzuiger is geschikt voor alle oppervlaktes in jouw woning, met verschillende accessoires. Daarnaast is deze steelstofzuiger in een handomdraai te gebruiken als kruimelzuiger waardoor je ook kleiner vuil snel opzuigt. Maak moeilijk bereikbare plaatsen schoon met de 80cm flexibele zuigslang.

Goed om te weten:
Met een gewicht van 4,7 kg is deze steelstofzuiger zwaarder dan de meeste steelstofzuigers
De zuigkracht van deze steelstofzuiger is niet vergelijkbaar met die van een normale sledestofzuiger. Daarom is deze steelstofzuiger vooral geschikt als snoerloze stofzuiger naast een sledestofzuiger, niet als vervangerBatterij
De batterij is binnen vier uur volledig opgeladen en je zal nooit meer zonder stroom zitten tijdens het schoonmaken. Dankzij de LED indicator weet je precies hoe lang je nog kan werken.

Reservoir en vloerborstel
Een eenvoudig te legen en wasbaar reservoir zorgt ervoor dat je hygiënisch en zorgeloos schoonmaakt. De gemotoriseerde vloerborstel, ontworpen om hardnekkig afval te verwijderen van zowel harde vloeren als tapijten, wordt standaard meegeleverd.

wordt geleverd inclusief:
Zachte borstel
Lange kierenzuiger
Borstel dierenhaar
Dockingstation voor accessoires

Kenmerken BLACK+DECKER SVFV3250L 2-in-1 steelstofzuiger:
Voltage: 32.4 V
Air Watt: 40 - 30 AW
Werktijd: 25 minuten
Eerste keer opladen: 4 uur
Stof/vloeistof capaciteit: 450 ml
Kleur: Wit
Accessoires bijgeleverd: zachte borstel, kierenzuiger, borstel dierenhaar
Zuigkracht steelstofzuiger: 925 mm/water
Luchtverplaatsing: 1020 l/min