Zwarte AEG CX7-21-EB - Steelstofzuiger

110,-
2 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
AEG AEG afbeelding
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Zwarte AEG CX7-21-EB - Steelstofzuiger

img src="https://www.bol.com/nl/upload/images/pages/iconen/info_icon_laptop.jpg" alt="CX7-1-30IW" Bekijk de opvolger van deze steelstofzuiger; a href="https://www.bol.com/nl/p/aeg-cx7-1-30iw-steelstofzuiger/9200000092837302" target=_blankAEG CX7-1-30IW - Steelstofzuiger/a
Op zoek naar een stofzuiger met goede prestaties op zowel harde als zachte vloeren? Dan is de AEG CX7-21-EB - Steelstofzuiger geschikt voor jou. Met deze snoerloze stofzuiger heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je tot wel 21 minuten stofzuigen. Ruim genoeg voor een kamer of kleinere woning. Batterij leeg? Opladen doe je in het basisstation. Plaats de stofzuiger in het standaard en de AEG CX7-21-EB is in 3 uur weer volledig opgeladen. Dit is erg snel voor een steelstofzuiger. Dankzij de geintegreerde kruimelzuiger bereik je AEG CX7-21-EB ook moeilijke bereikbare plekken; zoals meubels of hoger gelegen oppervlakken. Met een gewicht van 3,2 kg is de AEG CX7-21-EB - Steelstofzuiger niet erg licht, maar je tilt hem nog steeds relatief eenvoudig op.
Wat maakt de AEG CX7-21-EB - Steelstofzuiger bijzonder:De AEG CX7-21-EB - Steelstofzuiger is draadloos waardoor je gemakkelijk en snel grote oppervlakken kunt stofzuigen. Door de 180 graden wendbaarheid stofzuig je ook gemakkelijk onder stoelen of je bank. Met de afneembare kruimelzuiger neem je ook zo de hoger geleden oppervlakken zoals boekenplanken en tafels mee. De LED-verlichting zorgt ervoor dat je geen vuiltje mist op donkere plekken. De hoogwaardige lithium TurboPower-batterij hoeft slechts 3 uur opgeladen te worden waarna je de steelstofzuiger 21 minuten kunt gebruiken. Wil je na het stofzuigen de borstel schoonmaken? Druk dan het pedaal in en alle haren en ander vuil worden door een mesje van de borstel verwijderd en opgezogen. Ideaal!
De AEG CX7-21-EB - Steelstofzuiger wordt standaard geleverd met:img src="https://www.bol.com/nl/cms/images/elektronica/vink.png " alt="Vink" Pratische turboborstel voor hoogpolig tapijt en/of dierenharen.img src="https://www.bol.com/nl/cms/images/elektronica/vink.png " alt="Vink" Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten.
Voordelen van de AEG CX7-21-EB - Steelstofzuigerimg src="https://www.bol.com/nl/cms/images/elektronica/pluspunt.png " alt="Pluspunten" Geschikt voor het verwijderen dierenharen.img src="https://www.bol.com/nl/cms/images/elektronica/pluspunt.png " alt="Pluspunten" Ook te gebruiken als kruimelzuiger.img src="https://www.bol.com/nl/cms/images/elektronica/pluspunt.png " alt="Pluspunten" Hoeft slechts 3 uur op te laden.
Goed om te weten:img src="https://www.bol.com/nl/cms/images/elektronica/minpunt.png " alt="Goed om te weten" Met een geluid van 79 decibel is deze stofzuiger is niet erg stil, ongeveer vergelijkbaar met een televisie die hard aan staat.img src="https://www.bol.com/nl/cms/images/elektronica/minpunt.png " alt="Goed om te weten" Deze stofzuiger heeft een geen HEPA filter en is dus niet geschikt voor mensen met een stofallergie.img src="https://www.bol.com/nl/cms/images/elektronica/minpunt.png " alt="Goed om te weten" De AEG CX7-21-EB beschikt over een stofreservoir van 0,5 liter. Dit is vergelijkbaar met de meeste draadloze stofzuigers.