Blauwe AEG CX7-2-30DB - Steelstofzuiger

140,32
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
AEG AEG afbeelding
Categorieën:
Kleur:
Denim Blue Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe AEG CX7-2-30DB - Steelstofzuiger

"Op zoek naar een basis steelstofzuiger voor eenvoudige schoonmaakklussen? Dan is de AEG CX7-2-30DB geschikt voor jou. Met deze snoerloze stofzuiger heb je veel bewegingsvrijheid en kun je tot wel 30 minuten stofzuigen. Voldoende om je hele huis mee te stofzuigen. Batterij leeg? Opladen doe je in het meegeleverde basisstation. Plaats de stofzuiger in het oplaadpunt en de AEG CX7-2-30DB is in 3 uur weer volledig opgeladen. Dit is vrij snel voor een steelstofzuiger. Dankzij de geïntegreerde kruimelzuiger bereik je met de AEG CX7-2-30DB ook moeilijke bereikbare plekken; zoals meubels of hoger gelegen oppervlakken. Met een gewicht van 2,46 kg is deAEG CX7-2-30DB - Steelstofzuiger vrij licht. Je tilt hem dus makkelijk op.

Voordelen van de AEG CX7-2-30DB - Steelstofzuiger:

Ook te gebruiken als kruimelzuiger.
Hoeft slechts 3 uur op te laden.
Met LED-verlichting op de zuigmond. Op donkere plekken is het stof dus ook goed te zien.

Goed om te weten:

Met een geluid van 79 decibel is de AEG CX7-2-30DB - Steelstofzuiger niet zo stil voor steelstofzuiger.
Deze stofzuiger heeft geen HEPA filter en is dus niet geschikt voor mensen met een stofallergie.
De stofzuiger levert de beste prestaties op de hoogste stand, hou er wel rekening mee dat de accu sneller leeg gaat.

De AEG CX7-2-30DB - Steelstofzuiger wordt standaard geleverd met:

Praktische turboborstel voor hoogpolig tapijt en/of dierenharen.
Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten.
Oplaadstation waarin je de steelstofzuiger eenvoudig oplaadt.

Wat maakt de AEG CX7-2-30DB - Steelstofzuiger bijzonder:

Soepel in handeling en sterk in zuigkrachtDe motor-unit van deze stofzuiger zit aan de onderkant, hierdoor draad je weinig gewicht in je hand en is de CX7-2-30DB wendbaarder en soepeler in gebruik dan andere steelstofzuigers. Stofzuigen tussen stoelen gaat dus erg makkelijk. De zuigkracht is in twee verschillende standen in te stellen. De afneembare kruimelzuiger is handig wanneer er geknoeid is of wanneer je hoger gelegen oppervlakken zoals boekenplanken schoon wilt maken.

Gemakkelijk opladen in maar 3 uurDe AEG CX7-2-30DB wordt geleverd met een lithium TurboPower-batterij. Deze batterij gaat twee keer zo lang mee als een nikkelbatterij en is lichter en gebruiksvriendelijker. De batterij is snel op te laden is en heeft een maximale werktijd van 30 minuten.

Opladen in het laadstationDe steelstofzuiger wordt geleverd met een laadstation die je op de vloer kunt plaatsen of aan de muur kunt bevestigen. Daarnaast kun je deze stofzuiger overal vrijstaand en rechtop parkeren, handig wanneer je even iets wil verplaatsen voordat je weer verder kunt met stofzuigen.

Gemotoriseerd vloerborstelDe vloerborstel is speciaal ontwikkeld voor een optimale zuigkracht. De vloerborstel heeft een brede zuigmond zodat ook grotere vuildeeltjes opgezogen kunnen worden.

LED-verlichtingDe zuigmond van de AEG steelstofzuiger is uitgerust met LED-verlichting waardoor de vloer verlicht wordt en je dus ook gemakkelijke op donkere plekken kunt stofzuigen.

Gemakkelijk te reinigen stofcontainer en filter
De stofcontainer en het snap clean filter zijn gemakkelijk te legen en wasbaar. Deze steelstofzuiger beschikt over cyclonische filtratie. "