Rode Draadloze Stofzuiger Aeg CX7235WR 0,5 L 18 V Rood

190,69
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
AEG AEG afbeelding
Categorieën:
Kleur:
Rood Watermelon Red Watermelon

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Rode Draadloze Stofzuiger Aeg CX7235WR 0,5 L 18 V Rood

"De AEG CX7-2-35-WR - Steelstofzuiger met afneembare kruimelzuiger is draadloos waardoor je gemakkelijk en snel grote oppervlakken kunt stofzuigen. Door de 180 graden wendbaarheid stofzuig je ook gemakkelijk onder stoelen of je bank. Met de afneembare kruimelzuiger neem je ook zo de hoger geleden oppervlakken zoals boekenplanken en tafels mee. De LED-verlichting zorgt ervoor dat je geen vuiltje mist op donkere plekken. De hoogwaardige lithium TurboPower-batterij hoeft slechts 4 uur opgeladen te worden waarna je de steelstofzuiger 35 minuten kunt gebruiken. Wil je na het stofzuigen de borstel schoonmaken? Druk dan het pedaal in en alle haren en ander vuil worden door een mesje van de borstel verwijderd en opgezogen. Ideaal!

Zoek jij een draadloze stofzuiger met afneembare kruimelzuiger die 180 graden wendbaar is en maar 4 uur nodig heeft om op te laden? Dan is de AEG CX7-2-35-WR Steelstofzuiger ideaal voor jou.

Voordelen AEG CX7-2-35-WR Sterke zuigkracht
Afneembare kruimelzuiger
Met LED-verlichting zodat je geen vuiltje mist
Met een druk op het pedaal verwijdert een mes alle haren en vezels van de roterende borstel

Nadelen AEG CX7-2-35-WR Gebruikersduur van 35 minuten, er zijn AEG steelstofzuigers met een langere gebruiksduur

Kenmerken AEG CX7-2-35-WR - Steelstofzuiger

Soepel in handeling en sterk in zuigkracht
Deze steelstofzuiger door de 180 graden wendbaarheid erg soepel in gebruik. Stofzuigen tussen stoelen of onder je bank is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Door de sterke zuigkracht, die in twee verschillende standen is in te stellen, ben je zo klaar. De afneembare kruimelzuiger is handig wanneer er geknoeid is of wanneer je hoger gelegen oppervlakken zoals boekenplanken schoon wilt maken.

Gemakkelijk opladen in maar 4 uur
De AEG CX7-2-35-WR wordt geleverd met de hoogwaardige lithium TurboPower-batterij. Deze batterij gaat twee keer zo lang mee als een nikkelbatterij en is lichter en gebruiksvriendelijker. De batterij is snel op te laden is en heeft een maximale werktijd van 35 minuten.

Opladen in het laadstation
De steelstofzuiger wordt geleverd met een laadstation die je op de vloer kunt plaatsen of aan de muur kunt bevestigen. Daarnaast kun je deze stofzuiger overal vrijstaand en rechtop parkeren, handig wanneer je even iets wil verplaatsen voordat je weer verder kunt met stofzuigen.

Maak de roterende borstel schoon met één druk op de knop
De revolutionare en gepatenteerde Roll Clean Technologie zorgt ervoor dat haren en vezels die vast zijn komen te zitten in de roterende borstel gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Druk met je voet op het pedaal bovenop de zuigmond en een mes zal alle haren en vezels verwijderen. Zo hoef je nooit meer zelf handmatig vuil van de borstel te verwijderen. Heel erg gemakkelijk.Gemotoriseerd vloerborstel met LED-verlichting
De Performance Pro gemotoriseerd vloerborstel is speciaal ontwikkeld voor een optimale zuigkracht. De vloerborstel heeft een brede zuigmond zodat ook grotere vuildeeltjes gemakkelijk opgezogen kunnen worden. Daarbij is de zuigmond uitgerust met LED-verlichting waardoor de vloer verlicht wordt en je dus ook gemakkelijke op donkere plekken kunt stofzuigen.

Gemakkelijk te reinigen stofcontainer en filter
De stofcontainer en het snap clean filter zijn gemakkelijk te legen en wasbaar. Deze steelstofzuiger beschikt over cyclonische filtratie.

Productspecificaties AEG CX7-2-35-WR - Steelstofzuiger

Algemeen

  • Stroomvoorziening: Lithium TurboPower-batterij

  • Geluidsniveau: 79 dB

  • Regelbare zuigkracht: ja, twee verschillende standen

  • Dweilfunctie: Nee

  • Opvang stofbacontainer: 0,5 liter

  • Geïntegreerde kruimelzuiger


Stroomvoorziening steelstofzuigers
  • Accuduur: 35 minuten

  • Oplaadtijd: 4 uur


Standaard meegeleverd met de AEG CX7-2-35-WR – Steelstofzuiger
  • Kierenzuigmond

  • Turbozuigmond
"