Blauwe AEG steelstofzuiger QX9-1-P5IB (Indigo Blue)

241,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
AEG
Categorieën:
Kleur:
Blauw Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe AEG steelstofzuiger QX9-1-P5IB (Indigo Blue)

Maak kennis met de AEG QX9-1-P5IB - Steelstofzuiger. De AEG QX9 heeft een 2-in-1 functie met een geïntegreerde uitneembare handstofzuiger. Het design van de uitneembare handstofzuiger zorgt voor een maximale geluidsreductie d.m.v. een gestructureerde luchtstroom en een gedempte uitlaat. De gemotoriseerde PowerRoller zuigmond pakt fijn stof en XXL-vuil in één keer op en zorgt voor een polijstend effect. Met een geïntegreerde lichtstrip aan de voorzijde van de zuigmond. Uitzonderlijk lange gebruiksduur tot 50 minuten op eco-modus 25,2V. De stofzuiger heeft 3 vermogensinstellingen en een geheugenfunctie – start altijd opnieuw op de laatst ingestelde vermogensinstelling. Dankzij het volledige kantelbare slanke design, past de stofzuiger onder meubels met een hoogte vanaf de vloer van 140 mm.

Productvoordelen van de AEG QX9-1-P5IB - Steelstofzuiger

  • Uitzonderlijk lange gebruiksduur tot 50 minuten
  • Kantelbaar en slank design zodat de stofzuiger onder meubels past
  • Laag geluidsniveau met 78 db
  • Beschikt over een park positie zodat de stofzuiger tussendoor gemakkelijk kan blijven staan
  • Voorzien van verzegeld 5- staps filtersysteem die tot 99,9% van de deeltjes tussen 0,3 µm-10 µm verwijdert

Door de magnetische contactpunten glijdt de stofzuiger met één beweging soepel van de lader zodat de stofzuiger direct klaar is voor gebruik. Ook zonder de lader kan de stofzuiger gemakkelijk blijven staan door de zelf staande parkeerfunctie. Ervaar de krachtige performance zonder vermogensverlies, ook als het stofreservoir voller wordt. Het cyclonische systeem zorgt voor een doeltreffende scheiding van vuildeeltjes in de lucht. Dit verkleint de kans op verstoppingen en vermindert de noodzaak voor het reinigen van de filters. De stofzuiger heeft een ergonomische grip zodat deze altijd perfect in de hand ligt. Het verzegeld 5-staps filtersysteem verwijdert tot 99,9% van deeltjes tussen 0,3 µm-10 µm, voor een optimale huisomgeving.
Inclusief handige lange telescopische kierenzuigmond.

De volle zuigkracht, de helft van het geluid. Niet alleen het ontwerp van de kruimeldief zorgt voor een maximale geluidsreductie, ook de gestructureerde luchtstroom en gedempte uitlaat dragen daar hun steentje aan bij.

2-in-1 functie met geïntegreerde uitneembare handstofzuiger. Het design van de uitneembare handstofzuiger zorgt voor een maximale geluidsreductie d.m.v. een gestructureerde luchtstroom en een gedempte uitlaat.

Gemotoriseerde PowerRoller De gemotoriseerde PowerRoller zuigmond pakt fijn stof en XXL-vuil in één keer op en zorgt voor een polijstend effect. Met een geïntegreerde lichtstrip aan de voorzijde van de zuigmond.
Inclusief handige mini turboborstel voor het reinigen van hoger gelegen oppervlakken zoals bijvoorbeeld meubels.