BLACK+DECKER 21.6V Handstofzuiger + Extensiekit HVFE2150L

169,-
De beste prijs bij Coolsound.nl


Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over BLACK+DECKER 21.6V Handstofzuiger + Extensiekit HVFE2150L

De BLACK+DECKER HVFE2150L-QW 2-in-1 Steelstofzuiger bevat een optimale vuilopname in 1 beweging! Dankzij de hoge zuigkracht en gemotoriseerde vloerborstel, zuig je zelfs al het zwaardere afval van de grond. Het 12 Air-Cyclone systeem scheidt vuil van opgezogen lucht en voorkomt verstopping van de filter waardoor er geen verlies van zuigkracht is.

Geen verlies aan zuigkracht
De steelstofzuiger bevat een 21.6V Lithium-ion batterij. Hierdoor heb je snoerloze vrijheid zonder krachtverlies tot wanneer de batterij volledig leeg is. De steelstofzuiger is geschikt voor alle oppervlaktes in jouw woning, met verschillende accessoires. Daarnaast is deze steelstofzuiger in een handomdraai te gebruiken als kruimelzuiger waardoor je ook kleiner vuil snel opzuigt. Maak moeilijk bereikbare plaatsen schoon met de 80cm flexibele zuigslang.

Batterij
De batterij is binnen vier uur volledig opgeladen en je zal nooit meer zonder stroom zitten tijdens het schoonmaken. Dankzij de LED indicator weet je precies hoe lang je nog kan werken.

Reservoir en vloerborstel
Een eenvoudig te legen en wasbaar reservoir zorgt ervoor dat je hygiënisch en zorgeloos schoonmaakt. De gemotoriseerde vloerborstel, ontworpen om hardnekkig afval te verwijderen van zowel harde vloeren als tapijten, wordt standaard meegeleverd.

wordt geleverd inclusief:
verlengbuis met zachte borstel
Lange kierenzuiger

Kenmerken BLACK+DECKER HVFE2150L-QW 2-in-1 Steelstofzuiger:
Voltage: 21.6 V
Air Watt: 40 - 30 AW
Werktijd: 16 minuten
Eerste keer opladen: 4 uur
Stof/vloeistof capaciteit: 450 ml
Kleur: Wit
Zuigkracht steelstofzuiger: 925 mm/water
Luchtverplaatsing: 1020 l/min