Zwarte BLACK+DECKER - DVJ325BFSP-QW - 27Wh Kruimeldief met 18V Lithium-Ion accu, speciale dierenborstel en SmartTech-technologie

139,- 129,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Expert.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Paars Titanium,paars Titanium

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, vanavond in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte BLACK+DECKER - DVJ325BFSP-QW - 27Wh Kruimeldief met 18V Lithium-Ion accu, speciale dierenborstel en SmartTech-technologie

Met de BLACK+DECKER DVJ325BFSP-QW Kruimeldief maak je niet enkel moeiteloos stof, kruimels en ander huisvuil schoon. Met de meegeleverde geautomatiseerde dierenborstel zuig je zonder enige problemen vasthangende dierenharen op. Tijdens het schoonmaken wordt er door de Cotton Fresh filter een frisse geur verspreid. Met deze Kruimeldief geniet je van een intuïtieve gebruikservaring waardoor schoonmaken eenvoudiger wordt. De Filter Sensor geeft aan wanneer de filter verstopt zit en leeggemaakt moet worden zodat de zuigkracht behouden blijft. De Battery Sensor geeft de acculading weer zodat je perfect weet hoe lang je nog kan stofzuigen. Boverndien is de Compressed Lithium-Ion accu 40% lichter dan de gewone Lithium-ion variant waardoor de Kruimeldief lichter en compacter is, met behoud van de hoge zuigkracht.
Waarvoor is deze kruimeldief geschikt? Deze Kruimeldief gebruik je voor de kleinere schoonmaakklusjes en is ideaal voor alle soorten droog stof en vuil zoals gemorste etenswaren, kruimels, aarde, haren, enz. Door zijn speciale dierenborstel is hij uiterst geschikt voor het opzuigen en efficiënt verwijderen van dierenharen.
Voordelen + Maak krachtig en effectief schoon dankzij de 27Wh Compressed Lithium-ion accu. + Verwijder dierenharen zonder enige moeite met de bijgeleverde gemotoriseerde borstel voor dierenharen + Smart tech technologie detecteert wanneer de filter verstopt is en geeft de laadstatus weer bij gebruik. + Maakt moeilijk bereikbare plaatsen schoon met de smalle zeugneus . + Geniet tijdens het schoonmaken van een heerlijk verfrissende geur dankzij de Cotton Fresh geurfilter. + Het Cyclonic action filtersysteem draait stof en vuil weg van de filter waardoor de zuigkracht van de kruimeldief steeds krachtig blijft. + Uitneembare, wasbare opvangbak en filters zorgen dat je altijd grondig en hygiënisch kan schoonmaken.
Technische specificaties -Snoerloos: Ja -Werktijd: 16 minuten -Laadtijd: 6 uur -Capaciteit opvangbak: 500 ml -Vermogen: 18V -Accucapaciteit: 2.5 Ah -Accu type: Compressed Lithium-ion -Zuigkracht: 35 air watts -Gewicht: 1,2 kg
Wat zit er in de verpakking? -DVJ325BFSP-QW Kruimeldief -Geïntegreerde zachte borstel -Geautomatiseerde borstel voor dierenhaar -Cotton Fresh geurfilter -Laadstation -Handleiding
Onderhoud Maak de opvangbak op regelmatige tijdstippen leeg en reinig deze samen met de filter. Zo voorkom je vieze geurtjes en behoud je de optimale werking van de Kruimeldief.
Veiligheid Sommige Kruimeldieven zijn niet geschikt voor het zuigen van vloeistoffen, lees daarom steeds eerst de handleiding voor je aan de slag gaat. Ook zijn Kruimeldieven niet geschikt voor het opzuigen van bouwstof of roet.
Tips & Tricks Plaats de Kruimeldief op een centrale plaats, zo heb je deze snel bij de hand voor een snelle klus. Sommige Kruimeldieven hebben ook een fraai design waardoor deze in elk interieur passen. Je kan de Kruimeldief gebruiken om toetsenborden of laptops snel stof- en kruimelvrij te maken.

Vestigings adres: Gildenstraat 7
Telefoonnummer: 033-2472872
KVK nummer: 08018064