AEG HX6-23CB handstofzuiger Zakloos Chocolade

78,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Wehkamp.nl


Merk:
AEG AEG afbeelding
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Verzendkosten € 5,95
Op werkdagen voor 23:00 besteld morgen in huis, voor 12:00 uur vanavond al!
Retour Gratis retour binnen 14 dagen
Bezorgd door DHL

Over AEG HX6-23CB handstofzuiger Zakloos Chocolade

De AEG HX6-23CB is een krachtige kruimelzuiger waarmee je kruimels en klein vuil eenvoudig opruimt. De kruimelzuiger heeft een ergonomisch handvat met 2 posities waarin je comfortabel kunt werken. De krachtige 10.8V accu zorgt voor een uitstekende reiniging en heeft een gebruikstijd van 23 minuten. Daarnaast zorgt het uitwasbare filtersysteem zorgt voor een constante zuigkracht. Erg handig is de uitrekbare zuigmond. Deze maakt het zuigen van moeilijk toegankelijke plekken tot kinderspel. De zachte wielen aan de voorkant van deze AEG kruimelzuiger voorkomen krassen op kwetsbare ondergronden. Dit model wordt geleverd met laadstation; dat in 5 verschillende posities kan worden gezet en geschikt is voor muurmontage. In het laadstation bevind zich een kleine stofborstel die op de uitrekbare zuigmond geplaatst kan worden. Dit is ideaal voor extra reiniging van kwetsbare ondergronden. Batterij leeg? De AEG HX6-23CB is in 4 uur helemaal op te laden.

Productvoordelen van de AEG HX6-35TM:
Gebruiksduur van 23 minuten
Ergonomisch handvat met twee postities
Uitschuifbare zuigmond voor kieren
Praktisch laadstation met extra stofborstel
Zachte wielen bij de zuigmond

Goed om te weten:
Liever een kruimeldief die je ook kan gebruiken als stofzuiger? Bekijk dan onze draadloze stofzuigers die ook gebruikt kunnen worden als kruimelzuiger.

De AEG HX6-23CB wordt standaard geleverd met:
Handig laadstation met 5 oplaadposities
Extra, kleine stofborstel

Belangrijkste kenmerken van de AEG HX6-23CB:

Draadloos, oplaadbaar
De AEG HX6-23CB is draagbaar en oplaadbaar; ideaal voor een snelle en eenvoudige reiniging. Zonder onnodige enerieverspilling - zodra de accu volledig is opgeladen, schakelt het intelligente laadsysteem automatisch uit. Dit bespaart geld en verlengt de levensduur van de accu.

Gemakkelijk leeg te maken stofcontainer
Tip: Gebruik de slang van je gewone stofzuiger voor snel, eenvoudig en hygiënisch legen van het stofreservoir of maak kiep stofreservoir handmatig leeg in de afvalbak.

Wieltjes vooraan
De wieltjes op de kruimeldief verlichten je hand en pols tijdens het schoonmaken. Daarnaast zijn ze ook een extra bescherming voor je tafels, meubelen en vloeren.

Indicatie
Een blauw lampje geeft aan wanneer de stofzuiger moet worden opgeladen.

Accessoires
Met de AEG HX6-23CB heb je een groter schoonmaakbereik dankzij de uitschuifbare Kierenzuigmond voor moeilijk bereikbare gebieden. Daarnaast wordt deze kruimelzuiger geleverd met een extra borstel voor afstoffen en schoonmaken van delicate gebieden.

Oplaadstation
De AEG HX6-23CB wordt geleverd met een oplaadstation; eenvoudig te positioneren in vijf standen of te bevestigen aan de muur.

Vestigings adres: Meeuwenlaan 2
Telefoonnummer: 038-8454545
KVK nummer: 27109571