Einhell Nat-/ Droogzuiger TC-VC 1930 SA (1500 W - 30 L - ventilatoraansluiting - kabelhouder - incl. Combizuigmond voor tapijten/gladde vloeren - kierenzuigmond - kunststof slang - 2-delige kunststof buis)

128,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Einhell Nat-/ Droogzuiger TC-VC 1930 SA (1500 W - 30 L - ventilatoraansluiting - kabelhouder - incl. Combizuigmond voor tapijten/gladde vloeren - kierenzuigmond - kunststof slang - 2-delige kunststof buis)

De Einhell TH-VC 1930 SA Nat en Droog Stofzuiger is een onmisbaar hulpmiddel voor schoonmaaktaken in huis, de werkplaats en de garage.De roestvrijstalen tank heeft een capaciteit van 30 liter en kan zowel vuil als vloeistoffen verwerken. Een drainageschroef zorgt voor een probleemloze verwijdering van vloeistoffen. Een praktische blaaspistoolverbinding wordt ook meegeleverd. Een ingebouwde aansluiting met automatische functie en een slaaptimer zorgt ervoor dat deze stofzuiger gebruikt kan worden als vacuüm-extractiesysteem voor elektrische gereedschappen.De TH-VC 1930 SA wordt geleverd met een 2,5 m zuigslang, een driedelige plastic zuigbuis, een groot zuigmondstuk met een combinatieinzet voor het natte en droge stofzuigen van vloeren en een spleetmondstuk. Een geplooide filter maakt het stofzuigen van fijn stof gemakkelijk, terwijl een schuimfilter de motor tijdens natte stofzuiging beschermt. Houders voor de kabel en accessoires maken het mogelijk om alle onderdelen snel en netjes op de reiniger zelf te bewaren. Voor handig gebruik en transport beschikt de zuiger over een draaghandvat, twee grote wielen en twee zwenkwielen. De Einhell TH-VC 1930 SA Nat en Droog Stofzuiger is een onmisbaar hulpmiddel voor schoonmaaktaken in huis, de werkplaats en de garage. De roestvrijstalen tank heeft een capaciteit van 30 liter en kan zowel vuil als vloeistoffen verwerken. Een drainageschroef zorgt voor een probleemloze verwijdering van vloeistoffen. Een praktische blaaspistoolverbinding wordt ook meegeleverd. Een ingebouwde aansluiting met automatische functie en een slaaptimer zorgt ervoor dat deze stofzuiger gebruikt kan worden als vacuüm-extractiesysteem voor elektrische gereedschappen. De TH-VC 1930 SA wordt geleverd met een 2,5 m zuigslang, een driedelige plastic zuigbuis, een groot zuigmondstuk met een combinatieinzet voor het natte en droge stofzuigen van vloeren en een spleetmondstuk. Een geplooide filter maakt het stofzuigen van fijn stof gemakkelijk, terwijl een schuimfilter de motor tijdens natte stofzuiging beschermt. Houders voor de kabel en accessoires maken het mogelijk om alle onderdelen snel en netjes op de reiniger zelf te bewaren. Voor handig gebruik en transport beschikt de zuiger over een draaghandvat, twee grote wielen en twee zwenkwielen. Vermogen: 1.500 W Max. spanning op 230 V: 2.000 W Netvoeding: 230 V, 50 Hz Geluidsniveau LWA: 80 dB (A) Capaciteit: 30 L Zuigslang diameter: 36 mm Zuigslanglengte: 250 cm Max. zuigkracht: 19 kPa Gewicht: 3,27 kg Afmetingen: 400 x 390 x 550 mm (L x B x H)

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: