Cyclonische Stofzuiger BOSCH BGC05AAA1 1,5 L 78 dB 700W Paars

99,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Coolsound.nl


Merk:
Kleur:
GeenKleur Grijs

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Cyclonische Stofzuiger BOSCH BGC05AAA1 1,5 L 78 dB 700W Paars

Met de Bosch Cleann´n BGC05AAA1 maak je snel en gemakkelijk schoon. Deze stofzuiger is handig in het gebruikt door zijn superlichte en compacte design (4,4 kg). Je tilt hem zo de trap op en bergt hem weer makkelijk op dankzij het EasyStorage systeem. Bovendien hoef je je met deze stofzuiger geen zorgen te maken over het legen en reinigen van de stofcontainer: met één druk op de knop wordt het vuil verwijderd. Verder is deze stofzuiger geschikt voor mensen met allergieën. Het wasbare HEPA Hygiënefilter zorgt ervoor dat de uitblaaslucht schoner is dan binnenlucht.

Wasbaar HEPA-filter. Schoner dan de lucht in huis
Het wasbare HEPA-hygiënefilter produceert steeds opnieuw schone lucht. Ideaal voor mensen met een allergie: de uitgestoten lucht is schoner dan de lucht in huis! En bovendien hoeft u geen vervangende producten te kopen.

EasyClean. Zeer eenvoudig te reinigen
Dankzij het EasyClean System kan de stofcontainer met een druk op de knop in één enkele beweging worden verwijderd. En hij is eenvoudig te reinigen, omdat hij geen hoeken heeft waarin vuil zich kan ophopen.

De beste service van Bosch
Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 10.
Ontdek de wereld van Bosch




Specificaties
Prestatie:
Nieuwe innovatieve HiSpin Motor met aerodynamische bladen en perfect gekalibreerde luchtstroom voor hoge stofopname bij een laag energieverbruik
Beste reiningsklasse op harde vloeren (Klasse A volgens energielabel (EU No. 665/2013))

Hygiëne:
Zeer efficiënte stofscheidingssysteem
Wasbaar HEPA Hygiënefilter: Geschikt voor mensen met allergieën. Uitblaaslucht schoner dan binnenlucht, zonder de noodzaak om andere producten te kopen

Comfort:
Compact formaat
Gewicht: 4.4 kg (zonder toebehoren)
Eenvoudig te legen container
Ergonomische handgreep
Stofcontainer: 1.5 l netto inhoud
Telescopische buis
Omschakelbaar zuigmondstuk
Combinatie mondstuk bijgeleverd (plumeauborstel en kierenzuigmond)
Handige parkeer- en opberghulp
Automatische snoeroproller
Aktieradius: 9 m
2 grote achterwielen en 1 zwenkwielt
Geluidsniveau: 78 dB(A)

Maat:
5 l,  78,  N
Voorraad: