Blauwe Bosch In'genius Ergomaxx stofzuiger BGB7BLU

229,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Bosch In'genius Ergomaxx stofzuiger BGB7BLU

Deze Bosch stofzuiger met stofzak is ondanks de krachtige motor energie zuinig, dankzij de QuattroPower Systeem. Met de 15 meter actieradius beweeg je je moeiteloos door je hele huiskamer heen zonder van stopcontact te hoeven wisselen. De ergonomische handgreep is makkelijk in te stellen op de ideale lengte. De stofzak hoeft niet vaak te verwisseld te worden dankzij een inhoud van 5 liter. Mede dankzij het PowerProtect Systeem wordt er voor gezorgd dat de zuigkracht gelijk blijft als de zak zich met stof vult.

Geschikt voor mensen met allergieën

Het HEPA-13 filter is wasbaar en is zorgt er voor dat de lucht die wordt uitgeblazen is schoner dan binnenlucht. Hierdoor is deze stofzuiger uiterst geschikt voor mensen met allergieën .

Geschikt voor ieder soort vloer

Deze Bosch stofzuiger is geschikt voor ieder soort vloer dankzij de zuigkracht regeling. Deze is makkelijk aan te passen aan het soort vloer dankzij de draaiknop. De 4 soft zwenkwielen zorgen niet alleen voor de optimale mobiliteit maar zijn ook voorzichtig met jouw vloer. Bij de stofzuiger worden nog 3 accessoires geleverd; een kierenzuiger, een stoffering borstel met afneembare meubelborstel en een accessoire houder.

Betrouwbaarheid van Bosch

Bosch ontwerpt motoren die zich onderscheiden in uiterste technische precisie! De kwaliteit van de motoren is zo betrouwbaar dat Bosch 10 jaar motorgarantie