Beste kruimeldief in 2017

Beste kruimeldief in 2017

Er bestaan eindeloos veel apparaten om verschillende soorten vuiligheid van verschillende soorten ondergronden te verwijderen. Wanneer je een kleinere oppervlakte wilt schoonmaken maar een stoffer of doekje niet voldoet om het schoon te krijgen, dan komt een kruimeldief goed van pas! Kruimeldieven zijn snoerloze handstofzuigers die erg handzaam kunnen zijn om zo tussendoor even snel wat kruimels, glasscherven en in sommige gevallen zelfs vloeistof op te zuigen, zonder dat er per se een hele stofzuiger aan te pas hoeft te komen. Kruimeldieven worden niet alleen gebruikt bij vloeren, maar ook bijvoorbeeld bij banken of tapijten om bepaalde oppervlakken stof- en haarvrij te krijgen.

Pas op voor een miskoop

Maar wees gewaarschuwd: er bestaan grote verschillen in kwaliteit tussen het grote aantal modellen en merken kruimeldieven! Sommige kruimelzuigers, met name de goedkopere modellen, stellen zwaar teleur wat betreft de zuigprestaties en/of de prestaties en oplaadtijd van de accu.

Het feit dat een kruimeldief van een bepaald (bekend) merk is, geeft helaas geen garantie op het niet doen van een miskoop. Daarom helpen wij van Stofzuigervinden.nl je een handje en vertellen we jou welke kruimeldieven naar onze mening de beste zijn van 2017.

Alle genoemde suggesties zijn handstofzuigers die een uitstekende zuigkracht hebben, niet te veel geluid maken, gebruiksvriendelijk zijn, niet te zwaar en een fijn werkende accu hebben. Wanneer je doorklikt op de desbetreffende kruimeldief kun je nog meer informatie erover lezen en gelijk zien welke webshop de kruimelzuiger voor de laagste prijs aanbiedt.

Na het lezen van dit artikel hoef je je dus in ieder geval geen zorgen te maken dat je geen waar krijgt voor je geld!

Het feit dat een kruimeldief van een bepaald (bekend) merk is, geeft helaas garantie op het niet doen van een miskoop.

De beste kruimeldief om droog te zuigen

Naar onze mening is de Dyson DC43H de beste kruimeldief die je in 2017 in huis kunt halen. Deze kruimelzuiger rekent snel en gemakkelijk af met stof en kruimels, en heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding. Naast een fraai en modern design heeft de Dyson DC43H een enorme zuigkracht waardoor het apparaat allerlei viezigheid zoals etensresten, stof en voetafdrukken snel verwijdert.

De DC43H wordt daarnaast geleverd met een kierenzuiger, waardoor je gelijk ook even snel allerlei hoekjes en randjes in je woning weer spik en span kunt maken. Deze Dyson kruimeldief beschikt tenslotte over een zogenaamde boostfunctie, waarmee je 8 minuten lang extra zuigkracht erbij krijgt om meer hardnekkig vuil te verwijderen indien dat wenselijk is.

De beste kruimeldief in 2017 volgens Stofzuigervinden.nl
Dyson DC43H

De beste kruimeldief om allergenen te verwijderen

Niet alleen wij zijn van mening dat de Dyson DC43H een geweldige aanvulling is op ieders collectie aan schoonmaakapparatuur. Ook de Consumentenbond heeft in 2014 de Dyson DC43H uitgeroepen tot de beste kruimeldief uit hun onafhankelijk onderzoek. Hierbij heeft de Consumentenbond 16 kruimeldieven van onder meer de merken Siemens, Bosch, AEG, Dyson en Black & Decker uitvoerig getest.

Inmiddels is Dyson ook met een nieuwere en duurdere variant op de markt gekomen, de Dyson V6 Mattress. Naar onze mening werkt de DC43H uitstekend voor de 'gewone' gebruiker, en is dit het beste wat de gemiddelde consument momenteel op dit gebied in huis kan halen. Wanneer je echter erg gevoelig voor stof bent en/of last hebt van hooikoorts, dan is de Dyson V6 Mattress net de betere keus om je matrassen, banken en stoelen effectief te ontdoen van allergenen.

Naar onze mening werkt de DC43H uitstekend voor de 'gewone' gebruiker, en is dit het beste wat de gemiddelde consument momenteel op dit gebied in huis kan halen.

De beste kruimeldief om nat te zuigen

Hoe fantastisch de zuigprestaties van de Dyson DC43H ook zijn, deze kruimeldief van Dyson kan geen vuil verwijderen op natte oppervlakken of vloeistof weghalen.

Mocht je op zoek zijn naar een kruimeldief waarmee je zowel nat als droog effectief kunt zuigen, dan raden wij je de Black & Decker WD9610N aan. De algemene zuigprestaties van de WD9610N zijn niet zo goed als die van de Dyson kruimelzuiger (die logischerwijs ook wat duurder is), maar op het gebied van nat en droog zuigen komt deze Black & Decker handstofzuiger zeker bovenaan te staan.

Daarnaast heeft de WD9610N een aantal handige functies en kenmerken: 

  • De doorzichtige, zakloze opvangbak van de WD9610N geeft je een indicatie van wanneer je de kruimeldief moet legen.
  • Een snelleegfunctie zorgt ervoor dat je tijd bespaart en je handen niet vies zullen worden.
  • De zuigmond is breed en daarmee geschikt om ook groter vuil op te zuigen.
  • De opvangbak en filters kunnen gemakkelijk worden gereinigd door ze even af te nemen.
  • En tenslotte is de WD9610N voorzien van een 360 graden laadstation, wat de kruimeldief altijd klaar voor gebruik maakt.
De beste kruimeldief om nat te zuigen in 2017
Black & Decker WD9610N

Deel ons jouw mening

Wij hopen je met dit artikel wat verder op weg te hebben geholpen in jouw zoektocht naar een kruimeldief die niet alleen de meest krachtige zuigprestaties levert, maar ook goed aansluit op specifieke wensen en gebruiksdoeleinden die je eventueel kunt hebben. 

Mocht je toch nog met vragen zitten en/of bepaalde suggesties willen doen, laat het ons weten in het comments gedeelte hieronder of neem contact op via het contactformulier op onze site. Wij staan voor je klaar!